Toysdaily 玩具日報

查看: 6191|回復: 14

[分享討論] 太太送的聖誕禮物...開心到爆炸.....多謝你

雖然尼隻錶我已經放棄左好耐, 因為比較貴5捨得買....
尋日聖誕節, 太太送既聖誕禮物就係尼隻錶....原來出之前已經靜靜雞訂左....
真係好開心不過我又有少少5開心.....
前者我完全無諗過會擁有尼隻錶...後者5想太太洗禁多錢......
最爆係連個display座都5放過...叫人留比佢......
anyway好感激太太.....多謝你
(因為之前有Ching post過, 所以5特別post 太多details 喇)

Merry Xmas , All Ching!!!

弓起弓起!!!!!!!
Oh, I love your wife!:52:
個個d聖誕禮物都好正*w*諗落我自己都有,不過唔係玩具;係阿媽買俾我的一對手襪^^
個個d聖誕禮物都好正*w*諗落我自己都有,不過唔係玩具;係阿媽買俾我的一對手襪^^
ChrisLamXYZ 發表於 25-12-2012 03:09 PM

一對手襪都係一種心意!!!!Merry Xmas
好太太!!!!!:71::71:
恭喜 CHING, 恭喜太太同 CHING 心靈相通...送岩禮物~
回復 5# waichan3

係呀:71:!咁啱哩兩日凍:D,雖然個款女仔咗dd:35:
恭喜 CHING, 恭喜太太同 CHING 心靈相通...送岩禮物~
36韜 發表於 25-12-2012 08:54 PM

其實太太都係有送開batman figure 比我既....不過今次真係好suprise......
真好:71:
要好好珍惜你太太呀:71:
太太好野! 無得頂! 羨慕師兄
CHINNG 有個好太太~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
太太好野! 無得頂! 羨慕師兄
nesidoh 發表於 27-12-2012 12:03 AM

我真的很幸運有這個從來無阻我玩batman既禁好既太太
恭喜!恭喜!:71:...................
回復 13# waichan3

good!!! congratulations!