Toysdaily 玩具日報

[鐵道] 我啲火車仔 - 新加LGB Stainz 2 個屁股同其他相(p8)

:77:我祝Pigpig, 財源滾滾, 身體健康, 不停有新火車玩, 蛇年繼續買車車
回復 75# omiya

多謝omiya兄,祝omiya兄萬事如意,身體健康 :77:
回復 76# Herpa500

多謝herpa兄,祝herpa兄龍馬精神,豬籠入水,個玩具櫃車水馬龍, 水洩不通。  :77:
:78: Good Morning Pigpig, :D 你好嗎
{:1_197:} Good Morning Pig Pig
好耐無上TD?
午安herpa兄,
真係超耐冇上到嚟啦,
我諗呢幾個星期上網時間加埋唔夠一粒鐘。。。。  :(
:36:Good Morning PigPig
晚安herpa兄 :43:
:78: Good Morning Pigpig
今次返香港最大收穫就係呢部我恨咗唔記得幾多年嘅LGB Stainz 2,
多謝某師兄忍痛割愛 :)  

掃完塵法覺越睇越鐘意㗎車,有啲啲中毒feel,
最衰冇軌用,唔係就一定set起佢兜餐懵。
尋晚check過啲基本行隻蛋狀路軌,連運費可能過3千, 又要諗吓點扭計 :36:  

頭先影影吓比老婆拍咗出房,post注幾張先,遲啲先影埋個屁股同啲卡。

個樣超級玩具look,不過真車都唔好得去邊 :34:

牛高馬大

個人仔隔離果個蜜蜂竇狀物體係內置小喇叭 :47:

車廂裡頭都有啲唔知係乜嘅裝飾,唔算太失禮㗎。{:1_197:}
最唔掂就係個LGB標誌同個2字係就咁印上去,
唔g係咪LGB比人買咗g後啲野偷工減料咗好多。

全車鉚釘同螺絲,雖然膠咗啲,不過都超級筋肉感 :35:

前後同駕駛室裡面都係用鎢絲燈,我dick至愛 :D

最後一張,搬屋相。真係好大架呀 :$
今次返香港最大收穫就係呢部我恨咗唔記得幾多年嘅LGB Stainz 2,
多謝某師兄忍痛割愛  ...
pigpig2000 發表於 23-3-2013 06:02 AM

:71: LGB正呀pigpig...入得好
:78: Good Morning PigPig

回復 85# pigpig2000

pig pig 兄早晨!:43:
部LGB堅啵{:1_208:}
LGB正呀pigpig...入得好
Herpa500 發表於 25-3-2013 09:51 AM

多謝賞面herpa兄 :35: