Toysdaily 玩具日報

[詢問] FW Converge一年戰爭一盒8隻米青口口口cut單

琴晚帶埋單出旺角分店了解下乜情況,無收call都有得拎,訂一有一:73:
未拎唔brothers可以去問問 ! good luck :x

回復 58# gazza888

佢個 facebook 又唔講到左貨,亦都無call我,要打去問先話到左(全靠各位大大報料),可能因為呢set禁缺貨就博你唔去攞,咁樣做生意認真唔要得,係佢到訂野真係要小心d.
剛打去精粉問過,深水步鋪,訂貨只派到十月七日前訂貨之人士,而且公司指引訂幾多套都係可取一套,可憐我是十月十日訂的所以無得取,只好等,不過值得讚o既店鋪查詢的店員態度十分好,而亦承諾有貨會先給訂貨的客人,而不會放鋪面出售:71:,我係後追的,見到條雷射大炮同大空坦克真的好想要呀:help:!希望會返到貨,大家都有得玩啦:shiny:
岩岩收到旺角店員電話...
訂2套有1套..都好過無:79:
之前本來1套都無...佢話遲d盡量俾我...
值得一讚:講得出做得到71:
祝其他c兄早日收到電話,我諗佢地應該係分批打電話
師兄,原盒唔喺應該 51 + 52x2 + 53 + 54x2 + 55x2 & 56x2, total 10 pcs  咩??
Godzima 發表於 28-12-2012 11:55 AM

Big G :

原盒have 2 version :

A  51 + 52x2 + 53 + 54x2 + 55x2 & 56x2, total 10 pcs

B  51x2 + 52 + 53 + 54x2 + 55x2 & 56x2, total 10 pcs :78:
我想要2隻00 GUNDAM放埋隻O RAISER佢:68:
有冇CHING肯狙吉換00GUNDAM
大哭中......:79:

隻吉母無左塊面....:79::79::79::79::79:
大哭中......

隻吉母無左塊面....
jasonpoon7se 發表於 31-12-2012 12:58 AM

大大o係邊度買?試下拎返去舖頭換啦~
我想要2隻00 GUNDAM放埋隻O RAISER佢
有冇CHING肯狙吉換00GUNDAM
slsl5648 發表於 29-12-2012 10:16 PM

好難換到喎...... :(
我陸戰換飛機, 有無師兄想換:D

我一盒買多左隻00,但無飛機 :no:
I have no.52飛機. I want to exchange no.51.
I received Ching Bun call i took FW Converge一年戰爭一盒8隻 on last Friday, i am order on 10/10/2012.
I received Ching Bun call i took FW Converge一年戰爭一盒8隻 on last Friday, i am order on 10/10/2012 ...
ginnytyson 發表於 2-1-2013 02:53 PM

恭喜大大入手,

我遲咗, 訂不到, 現貨週圍都沒, 真是一SET難求.......... :49:
I received Ching Bun call i took FW Converge一年戰爭一盒8隻 on last Friday, i am order on 10/10/2012 ...
ginnytyson 發表於 2-1-2013 02:53 PM

唔知十三号訂有冇貨?
今晚終於有時間出去拎SET一年戰爭版FW, 店員話遲吓會有得再翻貨, 不過係補比CUT左單果D人, 到時未必有現貨賣.