Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 無停新宿東京六天自由行 ; 加了相

睇相都好開心,謝謝大大分享:71:

回復 13# cchong420

本人食親那些都好一般..睇其他去嘆的相食D野先正...:47:
不過正過香港咁上下價錢食0既囉..:51:
回復 12# hompage

位置天書:@我買果本都冇講:help:
可能pm小弟係邊本嗎??
D資料好有用~THX!!!

:64:
順帶一提小弟第一次去都係住新宿,但係冇行過 :x
回復 18# 1q2w3e4r

有沒有搭過淺草開台場架船...坐船時都會見這大樓..由碼頭或淺草站向前行十多分鐘就會行到..

http://jpb4u.blogspot.hk/2011/05/bandai.html
回復 19# hompage

沒有搭過:26:,我只係經吾妻橋行去SKY TREE:44:

去到見到佢企埋一邊,找了他影相,合照..其實佢都成日黎香港這類高達展....:64:

回復 20# 1q2w3e4r

沿河反SKYTREE,碼頭方向一直向前行...大約十分鐘就行到..:64:
網上會有這大樓資料,或者買本正文社天書,有介紹...:73:
回復  hompage

位置天書我買果本都冇講
可能pm小弟係邊本嗎??
D資料好有用~THX!!!

...
1q2w3e4r 發表於 1-12-2012 11:23 PM

X文社出果本"東京XX全攻略"有介紹

BANDAI本社淺草  可入去參觀????? THX
回復 25# kaiser112006

天書介紹可以的,不過去到因假期無開,........
Oh........ 可吾可以講下入面有d咩? 因為小弟下年也去日本,所以問下
回復 27# kaiser112006

由於入唔到去唔敢肯定,相信都係DISPLAY 0下玩具和畀細佬試玩,賣玩具卦...
試0下上網睇睇別人去過的網或BLOG,看看有沒有介面吧..:65:

回復 1# hompage

行了幾間,香港賣這套變形金鋼食玩點都要9草以上...:76:
証明日本都可以買到平野.....只是三分一價錢..不過未開黎砌...:67:......
真係心赤赤痛,現在日元跌咁多..起碼九折...甚至八折添...:Q:no::cool:.....