Toysdaily 玩具日報

查看: 48135|回復: 32

[活動展覽] 玩具迷珍藏Show 2012冬 15-16 Dec (Sat,Sun) 九龍灣國際展貿中心

玩具迷珍藏Show 又來啦!! 一如以往活動, 提供玩具買賣及交流平台, 集合收藏家及商家展銷新, 舊玩具收藏品, 供玩具迷免費入場陶寶, 千萬不要錯過!! 請於日曆簿記下 15, 16 Dec 及準時入場啦!!

OT: I really want to sold my collection for charity................. :shy: And donate all amount to "Save the Children" afterwards.  :)
個會場會唔會有shf賣架?
OT: I really want to sold my collection for charity.................  And donate all amount to  ...
Douglas.M.Saint 發表於 25-11-2012 11:14 AM

德哥系上一次玩具日做吾成善長仁翁
今次你再接再勵,實在有心
希望你個攤位攪得成
我會過尼睇睇
德哥系上一次玩具日做吾成善長仁翁
今次你再接再勵,實在有心
希望你個攤位攪得成
我會過尼睇睇
lacus 發表於 25-11-2012 04:21 PM

But need sponsor first... :(
今年真系就腳,九展番學
德哥善有善報呀, 玩具界引以為傲!! 以德哥收藏量級數, 出show放D吾起眼野都分分中2~3萬回袋, 當中扣檯租再捐贈慈善機構卓卓有餘啦, 有心快報名, 我一定幫襯吾講價兼吾驗屍支持!!
回復 7# Tin

Like :shiny::^
絕對支持啦:shiny:
希望有sr勝利之鍵4:p
上次成個場得蟻仔同佢隔離叫有少少睇頭:o
德哥善有善報呀, 玩具界引以為傲!! 以德哥收藏量級數, 出show放D吾起眼野都分分中2~3萬回袋, 當中扣檯租再捐 ...
Tin 發表於 25-11-2012 09:44 PM

I have packed a box for sale and prepare a list already.  Can sponsor 1 table for me? :77:
OT: I really want to sold my collection for charity.................  And donate all amount to  ...
Douglas.M.Saint 發表於 25-11-2012 11:14 AM

Wish I could be there to support you in person.
I have packed a box for sale and prepare a list already.  Can sponsor 1 table for me?
Douglas.M.Saint 發表於 26-11-2012 12:17 AM

善事做到底吧!! 你報名啦, 我將你的檯租費用全數捐贈"Save the Children"
德哥,你甘都要R,你甘多fans 不如你開個post 籌旗lor,我幫你幾十啦,橫豎我見到d婆婆公公係街邊好慘甘我都比一百幾十佢,唔爭左你
做善事都要計埋個少少檯錢,不如唔好做啦