Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 周遊日本之旅

回復 15# jimmykwok

去都唔使帶一0急?請問係由東京做起點出發定係到東京轉機去北海道開始起程?:80:

蜜桃係凌晨機去,夜機回咁正!!!!
轟格殊,獅子轟格殊, cyberbuster , 極殊兵 , 無盒齊件 ,HKD每隻9蟹
jimmykwok 發表於 26-9-2012 12:49 AM

真係好抵~~ :$
回復  神宗一郎

係日本,一般二手無盒戰隊都係5~7魚左右,
但係呢隻無盒都要12條魚, 有盒要兩隻金牛5條 ...
jimmykwok 發表於 26-9-2012 01:00 AM

齊件??不過我玩開戰隊DX都係有盒,見到呢D無盒戰隊DX,擔心唔齊件所以都唔會買
就算真係喜歡都好
Great report! Glad to see you got a lot of great stuffs.
頭像被屏蔽
jimmy兄都是機戰fans∼∼∼!:71:
古谷已經抵番晒啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 13# tdpl2620

其實唔係好爽,因為車程好耐
係香港,每程車只係用分鐘去計, 係香港遠極都係60分鐘的事情
但係係日本, 佢地搭車係用小時去計, 一小時算係短程, 單單係大阪東京都要搭三小時火車...
我試過由名古屋去小倉,一程搭左4個幾小時.......
:71:好正....真係好羡慕
回復 16# hompage

yes, 但係通宵機真係幾難頂.....訓得唔好,第二日又早到大阪(6am)
出去難波只係7點鐘,乜鋪都未開, 酒店3pm先可以check  in, 其間又累,真係要諗諗先
回復 17# fktuen

Yes ar,對我呢d 玩家而言真係好低~~:D
回復 18# 神宗一郎

係有d驚,
我係個櫃只係見佢合左g-9,  g-10~g-12就單獨一隻...我都驚合唔到,但係見平就真係手快有手慢無
我之前見到無盒特命戰隊5隻合体+青蛙,賣7魚,諗住遲d先買,點知第二日再去睇就無了.....
回復 19# squll

:shy: Thanks
回復 20# ricky_lam522

回復 21# gazza1211

Yes, 特別係果幾9本機戰書 ,真係大開眼界