Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 魔人。日本行 Vers. 4.0

德哥你有冇見到佢呀~? :DD 佢企得好隱閉~

男廁比較多人影同分享, 女廁方面比較少見~~ 老婆影的~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Those are some really good pix!!!
Mind sharing what kinda camera u used to take those pic? :handshake:
德哥攝影玩具出尼既効果一般,感覺只系知道你買左那件玩具,冇乜feeling
但攝影風景你系"得"既! 我看既時候好像眼晴去了仙境一般
Thx for sharing~!
But I still like the first one 1:1 gundam very much in 2009 yr~!
好正呀:63::63::63:
Edwin X Gundam!!! 正呀

Douglas.M.Saint 發表於 17-9-2012 11:22 PM

さあ、お前の罪を数えろ!~~~~~:DD
德哥就好啦,又去日本,上一次去好似唔係好耐之前咋WOR
好好天...我也很想去日本...很想:43:
有得去日本玩, 工作幾辛苦都值返晒啦德哥~  :58:
太棒了,感謝魔人分享相片,真令人嚮往!!!加上會場限定版,眼睛都亮起來了!!就是要逼你去會場買才有便宜的價格,一般賣家自己運回來價格都貴超多!!!
さあ、お前の罪を数えろ!~~~~~
pein 發表於 18-9-2012 08:04 AM

唔好玩啦....翔太郎同大叔型好多.....

呀版主....有陣時...有自信係好...但呢D私人照...留番你係FB或者其他個人網誌分享啦....睇完...我訓唔著架...
讓不同燈光照在高達身上讓它變成其他配色這點子真有才:shy:

唔唔, 果然對戰術機很有愛嘛~
新人類阿德:34:
好正呀!!!!! 如果可以跟德哥一齊去就好啦:$