Toysdaily 玩具日報

查看: 46425|回復: 57

[個人收藏] 魔人。日本行 Vers. 4.0

文字增補稍後送上!

個別玩具攝影本週不停更新!! :)

收獲一覽!!

Gundam Diver City 限定 - 最貴扭蛋 + 最貴衫架 + 最貴頭像

香港沒開買的 Age Battle Card 及 A3 Mul-Luv Figures

香港連毛都見唔到條。。。

風景編

馬沙專用高達

ANA 高達

屎坑一攝

其他

真。風景

NHK 電視臺前由宮崎駿設計的大鐘

............................. :shy:

脫出o遺留

:71::71::71::71:

個衣架咁過引:DD

buy too few:58:
最貴衫架:47:
the last shot:71:
我都想去。。。。。。。。。。
我上年尾去台場無高達,今年高達又出返黎:53:
摩天輪+ SKYTREE個2張好靚:35:
德哥,請問台場入去裏面玩,買飛係咪在tokyo任何一間七仔先訂飛好D?,我怕下星期一我walk in 去無得買

另請教,睇DD Doll, 秋記邊處多D? Tks
嘩~~~好正好多收獲呀:71:
啲風景相影得好靚:71:
想問下樓主隻大丸松板屋亞修羅限定係咩色.....影張相黎睇下吖:64:
個1比1駕駛倉好正呀!:handshake:
富士電視臺前由宮崎駿設計的大鐘

係NHK電視台呀……:(

嘩~~~好正好多收獲呀
啲風景相影得好靚
想問下樓主隻大丸松板屋亞修羅限定係咩色.....影張 ...
macaustanley 發表於 18-9-2012 12:21 AM

青銅色……(超怨念):die:
:handshake:好正~~~TAK哥~~~~我想睇NINEBALL報告:$
Ha....  did I go with u ..... why we visited the same places :35:

u rich guy i only got the 最貴扭蛋 x 2 but not the others ... :45:
德哥有冇同1/1 GUNDAM合照?:71:
正..但現在時勢好似唔係咁0岩過日本....
:65:
高達FANS朝聖地,1生人點都要去一次