Toysdaily 玩具日報

查看: 7502|回復: 16

[分享討論] Ultra-Act 分享 - 新的光 ‐ Dyna

好耐無影相了,今次好似差左.....其實係無好過:68:
希望唔好見怪:30:唔講咁多,去片啦:62:
---------------------------------------------------
超人帝拿於1997年在日本播放,是平成三部曲o既第二部
更是上一部「迪加」的續作。

帝拿應該係第一個o係火星登場o既超人

可動方面無乜太大問題,只係關節緊左D

起飛腳方面要多D耐性去擺:49:

透光頭
不過Max又無,應該之後都取消呢個bonus

投球係好難搞,所以hea擺算:60:

於第49集最終章I•新的影子裏險不敵超合成獸人

後因權藤參謀犧牲,得以回復能量
最終成功打敗超合成獸人,卻在爆炸中失去身影

在劇場版星光戰士中和迪加一起戰鬥

戰鬥後,兩大英雄一起化為一團光消失

最後送上合照一張
Thanks For Your Watching:64:
佢地好似兩兄弟!!@@
可能佢地係同一個a媽生ga le!:34:
I love ultra-act, but too expensive!
回復 3# yundai555555

唔係所有超人都係同一個a媽生咩??^^!!
thx 分享:45:好靚
支持saga兄:)~~~~~~~~
dyna 是一隻出得好好既ultra act~~~~~~
支持支持:71:,dyna真係好靚:58:
thx 分享好靚
我係吉田 發表於 1-9-2012 11:09 PM

多謝吉田兄:64:
支持saga兄~~~~~~~~
dyna 是一隻出得好好既ultra act~~~~~~
timothy276217 發表於 1-9-2012 11:23 PM

多謝tim大:64:
美中不足配件少左D.....
回復 5# GaryWong

:(:(:(
支持saga兄! 帝拿我都好like :71:
第一個係火星既超人 應該係 超人 great
其實帝拿有d既故事設定 都係源自於佢~~
例如 有個宿命對抗既宇宙生命體
支持saga兄:74::handshake:
支持saga兄! 帝拿我都好like
jono_grace 發表於 2-9-2012 01:47 AM

多謝jono兄支持:77:
我等緊行星試相館新作:35:
第一個係火星既超人 應該係 超人 great
其實帝拿有d既故事設定 都係源自於佢~~
例如 有個宿命對抗既宇宙生 ...
熱血追擊者 發表於 2-9-2012 02:25 AM

係Woo
唔記得仲有澳洲超人:67:
支持saga兄
怪物et 發表於 2-9-2012 12:31 PM

多謝et兄支持:77:
我都一樣好like帝拿:71:
個bouns頭真係可有可無~情願唔要個頭換多個特效件或者1-2對唔同既手首好過:55: