Toysdaily 玩具日報

查看: 11945|回復: 10

[分享討論] D 12“ figures 個 packaging 各ching點處理??

D figure 出到一浪接一浪,figure + packaging = double 咗家中的空間,家中的地方越來越少,真係唔知點算!!!!!!
頭像被屏蔽
又問呢D問題....你有位咪 KEEP ....冇位咪掉 LAW....一係租倉....冇其他選擇 !
ricky_lam522 發表於 3-8-2012 12:53 PM

x2
Why people keep repeating this question...? :26:
x
Why people keep repeating this question...?
lowa_sony 發表於 3-8-2012 01:32 PM

X3 :help::72::72:
吸塑掉咗佢, 個盒如果可以摺就摺埋佢容易收藏. 唔得就留返個封面算了.:p
經我非正式統計過,,搵埋 紅龍德會計師事務所審查

呢類POST 已經出現左第 三萬七千二百六十九幾次

所以,,,禮貌上都係回覆你 租倉 掉 剪盒面
回復 6# 蒼月遊馬

佩服你ga 禮貌 :*
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
每隔一排就會有會員好新奇咁問...

"咦!唔知各位ching點處理d盒架呢!"

講真... 想點處理個盒呢d咁個 ...
London 發表於 3-8-2012 03:07 PM

師兄, 講得好..........
毫無建設性的小學雞問題,我蠢左,回你都已經浪費了我廿秒時間