Toysdaily 玩具日報

查看: 4681|回復: 20

[其他] 想講一講幪面超人w,唔知點解唔係咁鐘意睇

:26:

我本身好鐘意睇幪面超人,劍,響鬼,甲鬥王,月騎,電王等等都好鐘意

唔知點解今輯完全唔想睇,想問下巴打應該用咩角度睇,唔知點解好唔鐘意

驚以後會唔想睇幪面超人(因為今集架緣故)甚至有憎呀:56:

有冇巴打鐘意今集架比d意見,謝謝
係咪因為你睇tvb?
你睇到第幾集呀 ?
W 幾正丫
好多囡囡睇
如果覺得佢變身好BL…
咁幫你唔到…

算係佢特式:p

但故事同劇情係近五年內最好既幪面超人!:$

即使唔好睇..都幾好玩...暫時不過不失:71:...或者先睇劇場版(有skull出場果d..有昭和rider feel)我呢d老鬼覺得都幾正:43:
我覺得無線今次ge配音做得吾好,影響左成套片ge氣氛...睇返原版會好好多..
W各型態在故事後段都有用和登場機會,唔會好似其他超人咁變勁後有D廢FORM,個劇情又幾好,幾年真是這套最正!:D

小弟原本冇睇開拉打, 但係兩年幾前(好似係)有一日, 有個同事(仲要係女同事)同我講, 睇W啦(果陣日本好似已經做了十幾二十集), 好好睇o架, 點知一睇, 停唔到, 每日一睇就睇幾集, 仲因為W我追番以前o的拉打, 都係覺得W最好睇
For my own point of view, W is THE BEST after Kuuga! :71:
For my own point of view, W is THE BEST after Kuuga!
Douglas.M.Saint 發表於 31-7-2012 03:01 PM

can't agree with you more:71: ~~~~~~~~~
For my own point of view, W is THE BEST after Kuuga!
Douglas.M.Saint 發表於 31-7-2012 03:01 PM
can't agree with you more ~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 31-7-2012 04:17 PM

can't agree with you more ~~~~~~~~~ X 2
回復 1# ironman17

小弟通常睇日版,所以唔知TTB配音配成點,但呢套超人開頭幾集係比較悶,當你繼續睇落去,你就會發現好好睇,到園咲家族出現,你就會變到唔睇唔得啦,小弟癲到四圍搵啲USB,喺屋企係咁玩變身:34:

我好少睇拉打~~~呢套係唯一我有興趣睇晒既其中一套 :78:

而且好有舊拉打feel~~~條頸巾~~~仲有播音王后同成日暈既宅男~~~~好吸引 :$
W入面最感興趣都係USB,尤其係怪人果D:78:

最記得有隻叫天氣Ge怪人,未變巳經同怪人無分別,鐘意怪人之間肉體Ge享受?!:x

成日捻,既然劇場版 W d USB可以變怪人...其他USB插落變身器又會點呢?

W個故仔真係好正嫁:71:係套搞笑得泥又有家庭溫暖感覺Ge偵探片:36:
睇到半冷硬Ge翔太郎冇左拍擋獨自守護風都真係ok摧淚:42:
各花入各眼喇
好似decade同電王我覺得唔好睇:45:
而w對我黎講好鬼正:71:
但主流意見電王同w係良品
而decade就一半半
姐係話
唔係樣樣都係同主流意見一致既
有d會一樣,有d會唔一樣
最終,只要岩自己就得喇:78: