Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 日本HOTTOYS

頭像被屏蔽
樓主在東京有成千的玩具店您還特地跑到東京H記...真是重度H記Fans......
Vendetta 發表於 26-7-2012 05:32 PM

咁我都講左係 玩具之旅,,,咁咪去睇下囉,,
頭像被屏蔽
回復  蒼月遊馬

上次去東京也是玩具+拉麵之旅...每天幾乎走11個小時腿都快走斷了...玩具店也沒逛到幾家 ...
Vendetta 發表於 27-7-2012 01:44 AM

哈哈,,,係,,,有時去遠D,,坐地鐵果陣先有位座...一坐就唔想起身
d架妹職員seems good woh :D
http://www.toysapiens.jp/about/
d架妹職員seems good woh
kaijinx1 發表於 28-7-2012 07:08 PM

突然SEARCH自己D POST見到呢張圖...
要讚一讚:66:
突然SEARCH自己D POST見到呢張圖...
要讚一讚
蒼月遊馬 發表於 18-9-2012 05:33 PM

咁實際上間舖見唔見到呢d架妹職員呢? :35:
咁實際上間舖見唔見到呢d架妹職員呢?
kaijinx1 發表於 18-9-2012 07:58 PM

同中環OL姐姐無分別,,,,多D布,,,:66:
好想去一次 開下眼界∼
Very nice photo thanks for sharing
回復 1# 蒼月遊馬
樓主你好...我都就去日本......因為d圖太耐可能死左....我想問下..日本 hottoys 值唔值得去睇睇~ 同埋你話玩具之旅....想問下仲有咩地方去買去睇玩具?  唔該晒師兄
我想問如何看到D相?
回復  蒼月遊馬
樓主你好...我都就去日本......因為d圖太耐可能死左....我想問下..日本 hottoys 值唔值得 ...
ricky246 發表於 8-5-2014 12:34 PM

以前去裏原宿買衫就順便去,其實嗰度唔會有嘢買,依家香港都有 Secret base, 可以唔使去啦。地址係原宿 Bape Kids 旁。買玩具去秋葉原啦。你 search 其他 post 會有。
頭像被屏蔽
中野都係一個唔錯嘅地方