Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 日本HOTTOYS

好正呀{:3_131:}{:3_131:}
回復  蒼月遊馬

话时话入面有无久既野买ga???
bunchan 發表於 26-7-2012 11:10 AM

舉例,,,,(((((憑記憶答你)))):67:
想請教師兄.....係日本係咪賣得貴過香港??
想請教師兄.....係日本係咪賣得貴過香港??
侵略如火 發表於 26-7-2012 11:32 AM

日本有消費稅,,

首先我果陣未開始玩12吋,,,但係有留意
好似架BATMOBILE,,,睇相都隱約見到幾多YEN
新款香港一定平D,,,(唔計隻小龍)AND(炒起另計)
有show出黎既 佢地個櫃底 都一定有現貨,,有d圖我有影埋個價 你自己參考下
因為 鐵血戰士果d 我無乜愛 無去理佢平定貴
VIP 黑白iron man yen價 我無記錯28條魚  見仁見智 你自己去諗
隻綠魔 你睇相 見唔見到個yen價???:!
我想問佢個度係display得出黎ge就會有得賣?定係只係得幾款有得賣,其他得個睇字
我想問佢個度係display得出黎ge就會有得賣?定係只係得幾款有得賣,其他得個睇字
e_v_i_a_n_s 發表於 26-7-2012 11:50 AM

拿拿拿 手下留情阿大大....除batmobile 同 會場限定 batman 外

其他都每個櫃下面 都一定有佢display出黎既現貨放係下面
拿拿拿 手下留情阿大大....除batmobile 同 會場限定 batman 外

其他都每個櫃下面 都一定有佢display ...
蒼月遊馬 發表於 26-7-2012 11:54 AM

咁店外display個d係咪無現貨?
我本身諗緊去大板好定東京好,如果真係有得買咁我就會去東京因為有好幾隻要補買返
咁店外display個d係咪無現貨?
我本身諗緊去大板好定東京好,如果真係有得買咁我就會去東京因為有好幾隻要 ...
e_v_i_a_n_s 發表於 26-7-2012 12:01 PM

只限 店內...有的某部份display...
果陣我都諗過會唔會有dx02...哈哈:66::66:

店外果d....每日 風吹雨打,,,日哂雨淋架
日本有消費稅,,

首先我果陣未開始玩12吋,,,但係有留意
好似架BATMOBILE,,,睇相都隱約見到幾多YEN
...
蒼月遊馬 發表於 26-7-2012 11:41 AM

多謝師兄解答:64:
佢有部$1xxxx 五位數字嘅Batmobile wor!!! Display 定賣家???
佢有部$1xxxx 五位數字嘅Batmobile wor!!! Display 定賣家???
EdBat 發表於 26-7-2012 02:08 PM

邊張圖 巴打:57::57:
係咪好多都有現貨架,
不過我睇價錢,應該貴香港一半。

回復 41# 蒼月遊馬

第六張 Limited 500 PCS Worldwide
I wanted to go  :no:
想問正確地址在那裡?因小弟就會去日本!thx!