Toysdaily 玩具日報

查看: 10358|回復: 12

[玩具攝影] 黑色的金獅子!! ROBOT魂 BANSHEE 報喪女妖

繼續清舊物...
玩上手冇乜感覺...隨影

OVA版既新武器...

識轉彎既光束槍??

格鬥武器...

冇乜靈感唯有爆下地...

再昇下條龍...

可以打開...但係同OVA個感覺唔同...

小說版...

全武裝版...

玩過最初個隻既UNICORN...呢隻比起上黎真係大隻左又可動好左...
但係驚喜就不大...繼續等綠色FA UNICORN...

ROBOT魂 BANSHEE
外型: 8/10 同返UC既機比個比例似返D樣...
可動: 8/10 高過舊版
QC  : 8/10 金色真係金色...
價錢: 7/10 貨少所以貴??

次回預告: 制裁邪惡的蒼藍火焰!! (敬請期待!!!!!!!我就期待左好多個月啦,你地呢??)

喜歡的話請留言支持!!
小弟既BLOG:
http://blog.yahoo.com/kyo353
nice pics thx pal
我就等緊岩價先入手
nice pics thx pal
taken 發表於 22-7-2012 05:00 PM

多謝T大支持:64:

我就等緊岩價先入手
Endy﹏℃┐ 發表於 22-7-2012 07:14 PM

出邊應該冇乜貨啦...
如果要價岩我諗真係有排等...分分鍾等到綠色光版...:80:
回復 3# Endy﹏℃┐

robot魂受歡迎的貨你諗住跌?
再遲d街貨都無晒你就等食貴價啦?
你係街見到幾錢呀?昨日我出旺角睇過都唔算係炒價啵!
this is very good thank you so much
正相, 正POSE~:71:
這個都幾型,但高達robot和每款不同版本出得太密,東西的marginal utility都被用盡,回味都無味。。。。。。
想佢出多D UC,  出完老虎改就停左   waiting EZ-8
回復  Endy﹏℃┐

robot魂受歡迎的貨你諗住跌?
再遲d街貨都無晒你就等食貴價啦?
你係街見到幾錢呀 ...
T_A_I 發表於 23-7-2012 01:14 AM

我好似行過都唔多見有...我FD都想買但係都搵唔到...

this is very good thank you so much
iokseng 發表於 23-7-2012 02:39 AM

THX BRO:64:   

正相, 正POSE~
ray文 發表於 23-7-2012 10:51 AM

多謝大大支持:64:  

這個都幾型,但高達robot和每款不同版本出得太密,東西的marginal utility都被用盡,回味都無味。。。。。。 ...
gazza1211 發表於 23-7-2012 10:56 AM

最初玩UNICORN初版個陣好有感覺...但係之後一拍埋新安洲細一個碼...
再知佢會出改版就即刻咩FEEL都冇晒...

想佢出多D UC,  出完老虎改就停左   waiting EZ-8
taken 發表於 23-7-2012 11:07 AM

佢好鍾意出出下一個系列就停下...我就期待緊佢會出0079既MSV機(雖然機會好渺茫:55:)
我其實想知呢隻配唔配到1/144既Unicon, 如果配唔到既話, 唔打算入...
因我已有一隻FIX綠色FA UNICORN,及一隻Shcm pro既UNICORN, 兩隻高度好配合。
想買埋一隻同比例既BANSHEE
回復 11# 沙宏

ROBOT魂BANSHEE around 1:160
岩岩買左一隻。... 都唔平。要@((