Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] <EVANGELION 新劇場版:|I> 2021年3月日本上映

5 號打後&#22000;&#21874;我完完唔識:x
最癲係愈出愈得到驚:ice:
5 號打後&#22000;&#21874;我完完唔識
最癲係愈出愈得到驚
ilovetoys 發表於 17-11-2012 05:34 PM
係,連D EVA都出到好亂咁
其實唔鐘意睇個的,唔駛勉強自己去睇wor,可以繼續忠於舊版

至於我,就覺得舊有舊好,新有新好. 總之佢多出幾部野,我多幾件野玩,收入collection就好開心.

你話佢做出黎係為左賺錢? 不如你話我聽有邊一樣產品做出黎唔係為錢? 一堆rider/戰隊算唔算多? 套套內容基本上分別唔大,咪一樣咁多人追~
頭像被屏蔽
睇D comment,個個話雷
zero2443 發表於 17-11-2012 03:36 PM

雷唔雷都會睇呀~~~!!!! :$
隻 EVA 13 號...係未有四手型態??
似乎又絃吸引 WO
回復 65# stonekeung01

師兄請問呢本書係咪有得買?
回復  stonekeung01

師兄請問呢本書係咪有得買?
iptinyau2341 發表於 18-11-2012 12:45 AM
應該係場刊,香港好快有得賣
:D:D:D心急到即刻上日本呀苦bid睇添:DD
日本Wikipedia已經update左新機既資料 :50:

其實唔鐘意睇個的,唔駛勉強自己去睇wor,可以繼續忠於舊版

至於我,就覺得舊有舊好,新有新好. 總之佢多出幾 ...

riverboa 發表於 17-11-2012 05:46 PM

我唔鐘意睇亦無勉強自己去睇,我係有興趣睇下佢點差法,確定我最愛都係舊版,得吾得?我係吾like新,得吾得?吾睇左又點知舊好過新?

另你誤會我意思,無話過做動畫吾係吾為錢,我調返轉去答你,正如所有拍商業電影總要睇票房,但係咪甘所有商業電影就會一定無heart?睇吾到導演出發點有冇心想表達乜?依架我就係話呢套野零heart,製作出發點淪為earn fans 錢工具,庵野妥協,就係甘簡單~

其中你睇下序,濃縮還濃縮,依架全部都係急速將情節交待、交待、交待,講故事基本應有的起轉合,透氣位、spacing、節奏無曬甘濟,舊版其中佢玩得最出色同令我最impress就係呢D…睇下"陌生的天花板"果集的story telling的編排..依架只跌入靚CG的迷思。

你覺得出幾部野,多幾件野玩,收入collection就好開心就OK,OK!我尊重你,但sorry我吾係以甘樣心態去評論動漫..所以亦希望你吾好以"吾鍾意就咪勉強睇"的侮氣話回我~

多人追亦吾一定等如吾like的人覺得差就係有問題,你的比喻好吾適當....呢套係明重拍改d野,加d野,吾係EVA 2, 不過我都照回你論點

甘甘多套rider點解W特別甘受歡迎?好在乜?佢故事分別吾大?甘套套愛情片都係講男女relationship ka la, 甘高達夠套套一樣模式甘濟啦,甘係咪套套都甘掂?你睇下Age?

大家輕鬆D~~

EVA電影點少得佢~~XD

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
右邊個個索D~:43:
右邊個個索D~
夜鳴鶯 發表於 18-11-2012 06:20 PM

英雄所見:shiny:
回復 87# 玩具日報記者

可晤可以再多d輕鬆d :35: