Toysdaily 玩具日報

查看: 15898|回復: 63

[其他] 那些年 ... ... ... ... 我們的TD女神 - 鈴奈

真係好想再見返,鈴奈!!:handshake:

佢自從09年6月係TD出現過之後,就無晒佢嘅消息!!究竟係咩原因另佢唔再喺呢度留言出post呢??:?

好掛住佢啲Gundam模型,

好掛住佢啲Rider玩具

(喇,我有講日系英雄/機械人嫁)!!!!
唔知佢團火重喺唔喺到呢??:?
訂喺依家佢淨喺做CD-Rom呢??:?
有冇大大知佢嘅近況??:?
好想再見到佢啲相!!:handshake:

那些年 ... ... ... ... 我們的TD女神 - 鈴奈!!:shy:
我都買咗條一號變身腰帶!:34:
小弟想睇玲奈著變身腰帶多d喎~:DD

:)
La la la~  :43:

:43:

學劉華話齋: 我想做好人。

有餅食~
La la la~
catcat 發表於 14-6-2012 09:59

嗚呀,喺咪真人嚟嫁??大大仲有冇多啲呀??:63::63::63::63::63:
小弟想睇玲奈著變身腰帶多d喎~
catcat 發表於 14-6-2012 09:56

我要睇 Rider Kick !!我要睇!! :63:我要睇!! :63:我要睇!! :63:我要睇!! :63:我要睇!! :63:
嗚呀,喺咪真人嚟嫁??大大仲有冇多啲呀??
Godzima 發表於 14-6-2012 10:11 AM

無啦.....:80:

小弟偷桃架咋.....:68:

小弟都想有多啲呀.:57:

Henshin!

講真...如果淨講玩具...我會掛住..TIN兄..老C..同回歸既CLIFF大大多D...:!

但一講到絲襪同腳的話就~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
講真...如果淨講玩具...我會掛住..TIN兄..老C..同回歸既CLIFF大大多D...

...
老文 發表於 14-6-2012 10:45

嘩,老文兄重有冇佢啲相呀??黑絲 Rider Kick !!:handshake::handshake::handshake::handshake::handshake:
當年仲有個龍小櫻,不過出左兩個post就唔見左。。。
http://toysdaily.com/discuz/view ... 4p%C4%E5&page=1

裡面有個ching寫過段野好有寓意!!:34:

“o係玲奈會員高達八十幾post之際,
依傢又有新女會員加入,餓狼再次出動,
小弟期間曾經諗過一樣野......
女仔相好易搵,大話好易講,
如果所謂o既女會員係......麻甩佬扮......
你班友仔真係會反胃......等你地仲成日幻想......
只係小弟天馬行空,唔好介意......繼續幻想......”
疑似鈴奈自拍照。。。:handshake:

回復 11# Godzima

都係講吓笑姐...人地細路女唔好攪到人囉...始終呢道我興奮講玩具會大於其他野,其他野去其他地方亦好易找到..網上森林大的是呢:)