Toysdaily 玩具日報

合金模型車貼圖討論區(1:12, 1:18, 1:43, 1:64)pg.65 add 1/12 Enzo & F40

今次Post 吓 D Porsche

Cars 動畫入面既 Sally 真車版

星期日收穫

:^
原文章由 交通博物館 於 2-5-2007 07:41 PM 發表
星期日收穫

classic 思域仔?! excellent:shiny:

好... 我又0黎

雖然冇autoart 咁細, 不過上色感覺好滑, 同埋街車呢款呢個比例根本冇choice
post 埋佢...

bond 車 -- Aston Martin DBS by ERTL
第2次儲呢個brand 既product 不過比起上一集架vanquish 好似差左d咁:cool:
我的第一架 1:43 . :love:
原文章由 lantalai 於 29-4-2007 09:13 AM 發表
第一次0係度貼圖,先分享下我最新0既模型車
SAAB AERO X, 我0既DREAM CAR :love:,當初一發表時已經驚為天人:D,仲要係香港人負責設計,點都要買番架模型支持下:):

http://i106.photobucket.com/albums/ ...

真係越睇越正,等我都買返架先
聽講呢部車會係香港展出喎:)
[quote]原文章由 mark6 於 3-5-2007 12:12 PM 發表
post 埋佢...

ERTI 既車係就係粗D,不過如果用來玩佢都幾好玩,好似佢果架 James Bond 潛水 Lotus,得佢可以由街車變做潛水艇.
用來觀賞當然係 Autoart 以前果D Bond Car,不過 Autoart 好似以經無咗 Bond Car 既版權:no:
原文章由 moeszyslak 於 4-5-2007 10:56 AM 發表
我的第一架 1:43 . :love:

一個好既開始:)
小弟好快就會有一個小小既攝影掤,到時燈光會容易D控制,影得清楚D.
不過未有呢個攝影掤之前都想 Post 吓呢架我等咗好耐佢終於都出既  Minichamps 1/12 85 年Lotus 97T 冼拿戰車:)

原文章由 t2_t2 於 6-5-2007 01:24 PM 發表

真係越睇越正,等我都買返架先
聽講呢部車會係香港展出喎:)

部車係5�5同6�5 0係海運大廈展出,我今日都有去睇過,真車好正:love:,而且同模型一樣係金屬白色,我一直以為部車係珍珠白色0既添,等我仲以為模型用錯色:shy:...

順便貼埋今日先完成0既改作:)

改造真係一0的都唔易....
唔知有無人睇得出我改過咩呢:DD?
kyosho 既f40 about how much??where can buy?

in your pic,the biggest and the second biggest, how much each??where can buy?

t2_t2大大的home好似係複式,有咁多正野都唔奇~

[ 本文章最後由 z1aaa 於 7-5-2007 12:35 AM 編輯 ]
原文章由 lantalai 於 6-5-2007 11:59 AM 發表

部車係5�5同6�5 0係海運大廈展出,我今日都有去睇過,真車好正:love:,而且同模型一樣係金屬白色,我一直以為部車係珍珠白色0既添,等我仲以為模型用錯色:shy:...

順便貼埋今日先完成0既改作 ...

改完可唔可以著燈:)
[quote]原文章由 z1aaa 於 6-5-2007 12:30 PM 發表
kyosho 既f40 about how much??where can buy?

in your pic,the biggest and the second biggest, how much each??where can buy?

京商架 F40 我只有部 1/12,架 1/18 我呢邊未到貨.
而最大果部 Lambo 係1/12,而第二大果部係1/18,全部我都係呢邊買,所以講個價俾你知都無乜意義:o 不過部1/18出咗好多年,而家可能要上網至搵到.呢部1/18 係包咗個 Acrylic Display 盒同架 1/64,即圖中最細果架:) 而部 1/12 係新出,香港應該重有貨:)
原文章由 t2_t2 於 7-5-2007 01:51 PM 發表
原文章由 z1aaa 於 6-5-2007 12:30 PM 發表

in your pic,the biggest and the second bigges ...

where is 呢邊?? u say u 呢邊 buy??
原文章由 z1aaa 於 7-5-2007 12:30 AM 發表

z1aaa 兄, 我上星期行經洗衣街見到有部黃色1/12, 冇記錯兩隻牛左右, 希望重0系度