Toysdaily 玩具日報

合金模型車貼圖討論區(1:12, 1:18, 1:43, 1:64)pg.65 add 1/12 Enzo & F40

:@  so great,簡直係marvelous,間gundam房好大喎,

有間咁既房去display玩具就真係perfect 喇~~

不過你有冇諗過砌d 模型呢??:$
原文章由 Gucci720 於 27-3-2007 09:43 AM 發表
我也買了很多車...
不過最近入手一臺 go kart 失了不少血...  所以車暫時不能收太多
先來 post 我手上有的吧
都是好東西 (我自己覺得 :))

最愛的車手就是 SENNA 啦~  買了不少他的東西...  :shy:
http://i ...

大大, 你架KART仔係唔係ROTESTS?

你係唔係在鑽石玩KART嫁?
原文章由 Boxster 於 2-4-2007 12:05 PM 發表

大大, 你架KART仔係唔係ROTESTS?

你係唔係在鑽石玩KART嫁?

是﹐我的引擎是 Rotax FR125 MAX﹐車架是 Redspeed (其實就是 Tony Kart)
但我是在深圳沙井玩的﹐那裡的會員起碼有一半是香港人

t2 兄:

你的 Big Mac 好吸引人啊~  
不收 1/12 的我都很想買臺來放... :shy:

934 也相當漂亮!  不過我更喜歡鯨魚尾的 935!
所以我收了 Martini 花的 935 Finish version
氣冷的 Porsche 才是 Porsche :!

Exoto 的做工實在很不錯﹐不過 release date 就遠遠比不上 CMC

個人的看法是...
CMC > Exoto > AutoArt=Minichamps > Kyosho
您的意見呢?

噢對了﹐不知您是否有 Tamiya 1/24 的 Honda NSX R?  如果有的話﹐願意割愛嗎~~~ :love:
big big, 有冇見過Euor-r CL-1有得買!!
原文章由 Gucci720 於 2-4-2007 04:56 AM 發表

t2 兄:

你的 Big Mac 好吸引人啊~  
不收 1/12 的我都很想買臺來放.. ...

氣冷的 Porsche 才是 Porsche

對! 真正的 Porsche 一定要氣冷還要 engine 在後方:!

我沒有 Tamiya 的 Type R, 但 Tamiya 有生產過 NSX type R 嗎?
:?
大家好

我都係玩合金車既

以古董車..工程車...重型車為主:shy:

t2 t2兄.....

睇中你盒2cv:shiny:

post 少少收藏

原文章由 Gucci720 於 2-4-2007 04:56 PM 發表

不知您是否有 Tamiya 1/24 的 Honda NSX R?  如果有的話﹐願意割愛嗎~~~

你是講Ebbro 的1:24 NSX type R 嗎?
[quote]原文章由 交通博物館 於 2-4-2007 12:04 PM 發表
post 少少收藏

巴士我就唔係太熟,不過福士我就好仲意:)  Micro Bus 正

By the Way, 我都唔知你除咗Tomica 之外都有玩高達 (愛美号):)
原文章由 t2_t2 於 3-4-2007 12:19 AM 發表
原文章由 交通博物館 於 2-4-2007 12:04 PM 發表
post 少少收藏

巴士我就唔係太熟,不過福士我就好仲意:)  Micro Bus 正

By the Way, 我都唔知你除咗Tomica 之外都有玩高達 (愛美号):)

玩高達係好耐既事啦:shy:

Tomica我都係睇款入
原文章由 fukada 於 1-4-2007 11:18 PM 發表
:@  so great,簡直係marvelous,間gundam房好大喎,

有間咁既房去display玩具就真係perfect 喇~~

不過你有冇諗過砌d 模型呢??:$

有諗過砌呀,不過得個諗字
:shy:
早幾個月前影既:)

Big Big!!!so what u drive in real life???
原文章由 Gainax 於 3-4-2007 12:17 AM 發表

你是講Ebbro 的1:24 NSX type R 嗎?

你說的那台我有﹐但那是明燈的新款

我要的是跳燈的舊款﹐而且是塑膠模型

t2 兄﹐有圖有真相

這臺的產量似乎很少﹐比普通版的 NSX (紅色) 少很多
上次去香港在皆旺的模型店有看到﹐不過是在別人的手上﹐他已經準備要付錢了 :sad:

我非常喜歡 NSX﹐不過大部份的原因是因為 SENNA 的緣故
如果買到模型我打算噴成 Marlboro McLaren 的紅/白花 :shiny:

[ 本文章最後由 Gucci720 於 3-4-2007 10:55 AM 編輯 ]
[quote]原文章由 交通博物館 於 2-4-2007 11:56 AM 發表
大家好

我都係玩合金車既

以古董車..工程車...重型車為主:shy:

t2 t2兄.....

睇中你盒2cv:shiny:

送你一幅我在香港影的 2CV 相