Toysdaily 玩具日報

合金模型車貼圖討論區(1:12, 1:18, 1:43, 1:64)pg.65 add 1/12 Enzo & F40

[quote]原文章由 mark6 於 25-5-2007 01:40 PM 發表
咁多位師兄, 好耐唔見, 又0黎幾張圖...

睇左咁多頁各師兄既收藏, 想問問買模型車時最主要除左價錢之外重會考慮d乜呢(例如機械細緻程度又或者車身拉花等等)?!

我就無乜特別考慮,因為自己太喜歡車. :DD  不過一D以前出名既車隊(60-80年代)既跑車,我通常都一定買.:love:

答返你之前個問題, 我係儲唔到RHD Version 既 TOYOTA Supra,我得部銀色LHD:shy:
Koysho 1/18 BMW 330i

本人非常喜歡呢種藍色
原文章由 t2_t2 於 1-6-2007 11:14 AM 發表
Koysho 1/18 BMW 330i

http://i96.photobucket.com/albums/l174/t2_t2/ ...

我又跟:)...
bmw 330i

加多架...

benz cls

兩架$750...算ok 抵掛...:shy:

仲有一架..
audi a4

1:18...暫時加埋得呢三架啦,不過應該會陸續買多0的0既 :oops: ....最新目標係audi r8,不過等佢出非廠版同銀色先買...0岩0岩都0係yahxx bid 0左架audi a6:) 又係勁鍾意,遲0的貼相:D
t2_t2兄鍾意藍色,我就鍾意銀色:love:
[quote]原文章由 lantalai 於 1-6-2007 01:54 AM 發表

1:18...暫時加埋得呢三架啦,不過應該會陸續買多0的0既 ops: ....最新目標係audi r8,不過等佢出非廠版同銀色先買...0岩0岩都0係yahxx bid 0左架audi a6 又係勁鍾意,遲0的貼相
t2_t2兄鍾意藍色,我就鍾意銀色

Audi R8都係我目標之一:),至於A6點解要上網Bid呢?香港街冇?

請大大多D上來吹吓水,呢道比較少人玩有比例既鐵車模型:sad:
:)兩部唔同色既bmw 好有睇頭, 重有lantalai兄你部cls 真係好正, 係唔係京商架, 可唔可以post 多d相呀...重想問問有冇師兄知道997-gt3 rs 幾時會出1/18呢?
原文章由 mark6 於 1-6-2007 11:57 AM 發表
:)兩部唔同色既bmw 好有睇頭, 重有lantalai兄你部cls 真係好正, 係唔係京商架, 可唔可以post 多d相呀...重想問問有冇師兄知道997-gt3 rs 幾時會出1/18呢?

早輪買咗本2007年既Minichamps Catalogue,裏面都唔覺有 1/18 既 GT3 RS,我睇都冇咁快出啦:no:
[quote]原文章由 lantalai 於 1-6-2007 01:54 AM 發表

我又跟:)...
bmw 330i

我再跟:)
BMW 330i 旅行車

Kyosho做得真係唔錯,連後座果三個頭枕都可較高低:)
BMW 再0黎

AutoArt 1/18 E30 M3
p.s. 呢度都被亮置呀:handshake:
原文章由 t2_t2 於 1-6-2007 02:16 PM 發表
原文章由 lantalai 於 1-6-2007 01:54 AM 發表

1:18...暫時加埋得呢三架啦,不過應該會陸續買多0的0既 ops: ....最新目標係audi r8,不過等佢出非廠版同銀色先買...0岩0岩都0係yahxx bid 0左架 ...

無錯架audi a60係香港真係絕0左跡,莫非大大0個便有??
原文章由 mark6 於 1-6-2007 11:57 PM 發表

係呀架cls係京商出架,多0的相...無問題,即刻影俾你:p

加送,大同細合照:)

唔知滿唔滿足到大大呢:?
呢區都高亮咗,真係感動.....:$多謝支持:)
原文章由 lantalai 於 3-6-2007 01:17 AM 發表
係呀架cls係京商出架,多0的相...無問題,即刻影俾你:p...

CLS 既車形本身已經好跑格, 如果有1/18 brabus cls rocket 就正喇
CLS + E90 Coupe = $750??? hkd???:no:
唔只車靚個價重靚, 恨死人:unhappy:
原文章由 mark6 於 3-6-2007 04:37 AM 發表

CLS 既車形本身已經好跑格, 如果有1/18 brabus cls rocket 就正喇
CLS + E90 Coupe = $750??? hkd???:no:

係囉,我架 E90算返港紙都要四百幾,不過係加拿大要經叫做係好價.
:love:
原文章由 mark6 於 3-6-2007 04:37 PM 發表

無錯,原裝cls已經好惡...如果出埋brabus或amg版就....:loveliness:

係$750 hkd呀,0係名車博x度買0既,0個日咁0岩做緊kyosho 推廣日,我見咁平...即買...唔駛諗
:DD個店員本來問我點解唔買架銀色facelift 7系而買cls 0架,不過我嫌facelift 之後0既7系兩頭唔到岸咁:cool:,都係鍾意前期款0既7系多0的:shy:
:^係啦...俾我都會要cls 唔要facelift 7系, 覺得佢成架坦克咁, 重有facelift 左好似冇以前個樣咁惡