Toysdaily 玩具日報

樓主: Toysfunfunshow

[活動展覽] 玩具迷珍藏Show 2012 ....7月8日@九龍灣展貿中心3/F 免費入場.....

想賣多過買!有兩箱我唔要!收到$捐哂佢好過!
Douglas.M.Saint 發表於 17-6-2012 07:23 PM

杜格拉斯大哥:

你唔驶咁轉折嘅~~~

你可以直接將兩箱玩具给志願機構作賣物會/慈善筹款/貧苦小朋友玩!我自己亦曾經送過十多箱玩具出去!包括:各屋邨內的[小童群益會兒童中心],灣仔石水渠街的[聖雅各福羣會],

我先代表他們多謝你!!!
杜格拉斯大哥:

你唔驶咁轉折嘅~~~

你可以直接將兩箱玩具给志願機構作賣物會/慈 ...
G-man 發表於 18-6-2012 09:56 AM

其實G大大你吾系好知杜格拉斯大哥既心意
你嘅嘢一定係好嘢,有機會我都會去超超
七國咁亂 發表於 18-6-2012 01:57 AM

德哥真系超級上位王
anyway..希望你到時真系有張枱..我會尼睇睇
lacus 發表於 18-6-2012 12:42 AM

Sorry............. No sponsor................. no chance................... :42:
杜格拉斯大哥:

你唔驶咁轉折嘅~~~

你可以直接將兩箱玩具给志願機構作賣物會/慈 ...
G-man 發表於 18-6-2012 09:56 AM

Price is low and my stuff is not suitable for kid's playing indeed.  :(

Anyway, thanks for your advice.  :)
有野做添,大鑊:59:
好哇,一定去!!
一定要去睇睇!希望有收獲。:52:
回復 43# Douglas.M.Saint

嘿嘿,你個兩箱野入面有無robot魂的m9,我幫你買左佢~~
我找左好耐lu~~:^
回復  Douglas.M.Saint

嘿嘿,你個兩箱野入面有無robot魂的m9,我幫你買左佢~~
我找左好耐lu~~
T_A_I 發表於 28-6-2012 04:07 AM

No.  :(  And see you there! :)
我都想去,不果唔知到時要唔要返工/.\
承接去年6月第一屆 "玩具迷珍藏Show" 之踴躍反應, 玩具資料室於暑假前夕再次號召新舊玩具迷, 參加將於7月8日 ...
Toysfunfunshow 發表於 1-6-2012 01:52 PM

請問玩具迷珍藏Show 2012?
到底02-03Jul還是08Jul九龍灣展貿???

我預先08Jul請假喎..."

7 月 2-3日 玩具迷珍藏Show @ 九龍灣展貿中心(免費入場)2012

7 月 2-3日? 玩具迷珍藏Show @ 九龍灣展貿
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-157291-1-1.html
頭像被屏蔽
巴打,7月2日同7月3日好似係舊年架啵…
dokho 發表於 29-6-2012 06:52 PM

又係..
我今年見到玩具店貼上7月2-2011...
想賣多過買!有兩箱我唔要!收到$捐哂佢好過!
Douglas.M.Saint 發表於 17-6-2012 07:23 PM

QC會好好的XP
頭像被屏蔽