Toysdaily 玩具日報

樓主: Toysfunfunshow

[活動展覽] 玩具迷珍藏Show 2012 ....7月8日@九龍灣展貿中心3/F 免費入場.....

可唔可以 sponsor 一張枱比我, 我有兩卡通玩具想買。。。收益全部捐比 Save The Children! 認真!!:64:
一定要去........之前沒有去到
我都有d大鐵人17玩具想show :shy:
一定到!支持!
免費入場!讚!
希望到時記得!:36:
可唔可以 sponsor 一張枱比我, 我有兩卡通玩具想買。。。收益全部捐比 Save The Children! 認真!!: ...
Douglas.M.Saint 發表於 2-6-2012 11:05 AM

係咪真架:65: 十卜
可唔可以 sponsor 一張枱比我, 我有兩卡通玩具想買。。。收益全部捐比 Save The Children! 認真!!: ...
Douglas.M.Saint 發表於 2-6-2012 11:05 AM

Doug Gor, you wanna sell your toys for charityh purpose there?  Great!
Doug Gor, you wanna sell your toys for charityh purpose there?  Great!
whkvictor 發表於 3-6-2012 01:53 PM

Need sponsor now....................... Just my own wishful thinking................. :(
:52:我都唔知依一隻算唔算~珍藏懷舊玩具~~~唯一一隻年紀大個我年齡既玩具~~

:43:
我唔會再被騙架喇!
地獄滾球 發表於 2-6-2012 10:09 AM

依位CHING點解咁講呀?
兜個圈睇睇 la ~
兜個圈睇睇 la ~
Kel_Kel 發表於 5-6-2012 05:20 PM

我每次去都在兜無數個圈
我每次去都在兜無數個圈
lacus 發表於 6-6-2012 12:24 AM

之前要比廿蚊行完一圈想走但又覺得比人呃左咁所以都行多幾圈:x
之前要比廿蚊行完一圈想走但又覺得比人呃左咁所以都行多幾圈
yugi 發表於 6-6-2012 01:34 PM

我就無論免費or多少$入場都行好多圈
每次玩具展都有收獲
d seller大多數態度nice,有些日本人seller雖然未必識廣東話但肯定感受到的是待客的"心"
支持!支持!...不過最好有平野執~