Toysdaily 玩具日報

查看: 23187|回復: 16

[新品消息] 仲未見有師兄開個龍王丸問題區, 睇黎今次d QC 真係幾好喎....

師兄們覺得龍王丸機械人型態時, 隻瓜外露係咪大問題呢?
Not really
There are production joint (water mouth) problems near the top of the shoulder and the shield for my one. Quite obvious too.
:71: 我覺得QC 做得好好, 只係水口位仲有少少 (唔覺眼)

大問題冇mud, 只是得啲少問題啫, 個人已收貨鳥~:he:
水口位個人覺得係無得搞, 佢只係一隻around 4XX 的完成品, 好難要求無水口
係jj位對上少少個水口位太開..隻隻都係咁無計了

我果隻有d sad囉,左下臂側邊有兩三粒氣泡,有一粒黑點,加上d油有d"孩";左腳中間白色關節有2粒黑點,捽唔甩的;隻左眼有一點黑油。

唔知係咪我要求高定係我呢
其實我意思係, 我覺得對爪轉做可換手, 好過咁樣key晌前臂後面, 有d怪....
我果隻有d sad囉,左下臂側邊有兩三粒氣泡,有一粒黑點,加上d油有d"孩";左腳中間白色關節有2粒黑點,捽唔 ...
BoAkawaii 發表於 28-5-2012 01:26 AM

如果問題嚴重, 揾代理有無用?
如果問題嚴重, 揾代理有無用?
Roddan 發表於 28-5-2012 02:58 AM

但係點樣揾代理啊?直接上瑞華行?
請問Ching有冇地址?Help...我見到我果隻咁樣有d唔開心...

我都係砌高達多,好少買玩具,各位Ching又講到隻嘢咁靚,加上我以前細個係好鍾意龍王號,點知一買就入咗件sad貨...
頭像被屏蔽
但係點樣揾代理啊?直接上瑞華行?
請問Ching有冇地址?Help...我見到我果隻咁樣有d唔開心...
...
BoAkawaii 發表於 28-5-2012 07:47 AM

如果真係覺得sad行貨可搵代理搞~~拎番去買間shop叫佢交番比代理(行街sales)~!!
邊件件有問題就比邊件件,不過代理搞番比你最快都要1-2個月~~:o

不過玩具姐~~師兄放鬆d啦~!!玩幾下都會花啦~!!
不如轉行做驗屍,即時開心晒啦
裝甲仔 發表於 28-5-2012 09:38 AM

又唔駛咁話人既, 大家討論下姐....
不如轉行做驗屍,即時開心晒啦
裝甲仔 發表於 28-5-2012 09:38 AM

我唔覺得自己係驗屍官wor,你又唔知我果隻有幾核突,
有d塵粒喺d油上面呢d好小事,一件玩具冇可能完全完美,
但冇理由左手有一忽油好似花咗咁,好似d油未乾就放入盒咁。

呢度大部份 Ching話QC好得,相信佢哋果隻冇我所講嘅果d問題,如果唔係佢哋都會出聲。買咗sad貨都好開心先叫正常呀?

唔滿意我自己可以買多隻,但你無啦啦串我做乜!
如果真係覺得sad行貨可搵代理搞~~拎番去買間shop叫佢交番比代理(行街sales)~!!
邊件件有問題就比邊件件 ...
chiman0123 發表於 28-5-2012 09:49 AM

講真,如果搞到咁麻煩我寧願買過隻好過