Toysdaily 玩具日報

查看: 21063|回復: 17

[個人收藏] 求救!!SHF BUNNY腳斷左

:59:我隻SHF BUNNY 尋日先買返黎,佢個腳BALL JOINT 位實到郁左二下斷左,請問有咩方法修補,或者可唔可以寄去瑞華行換過隻,我而家好灰:79:請大大幫幫忙:64:
我隻SHF BUNNY 尋日先買返黎,佢個腳BALL JOINT 位實到郁左二下斷左,請問有咩方法修補,或者可唔可以寄去 ...
tonytang2106 發表於 3-4-2012 05:18 PM

節哀順變La  Ching:64:

買過隻喇.
你想瑞華行換比你,難過登天.
我隻SHF BUNNY 尋日先買返黎,佢個腳BALL JOINT 位實到郁左二下斷左,請問有咩方法修補,或者可唔可以寄去 ...
tonytang2106 發表於 3-4-2012 05:18 PM

自己玩爛都有得換?
SHF由最初可以任扭變成現在一扭就斷:o
回復 4# redfish

就係唔知所以先上黎問,其實你要串人點解唔上其他論壇呢?
回復 5# yugi

同意:53:我一郁左野覺得唔對路,郁多野就斷左:79:
回復 2# zero2443

YOU TOO:79:我希望我隻TIGER可以冇事LA:69:
我隻tiger隻腳都斷o左,我用鑽o係關節度鑽o左個loan,之後再set再銅支入去,而家都算郁得返,但係當然冇未斷之前咁實,希望幫到你
回復  redfish

tonytang2106 發表於 3-4-2012 05:37 PM

除左瑞記, 應該唔會有人答到你, 何不直接問瑞記?
http://www.danielco.com.hk/contact/index.html
回復  redfish

tonytang2106 發表於 3/4/2012 17:37

上黎問問題之前點解唔google下 或者經個腦黎考慮應唔應該上黎問了
頭像被屏蔽
自己玩爛都有得換?
redfish 發表於 3-4-2012 05:33 PM

笑點:66:
深明樓主既苦處
因為本人隻tiger 股ball joint 連接既支柱
只係扭過既幾次擺post都已經白化!!
一斷-->斷腳, 所以而家都唔敢點玩
大家玩過就知係設計的問題, 個個位係好脆弱
所以樓主而家既問題....第時都會有玩家要面對
自己玩爛都有得換?
redfish 發表於 3-4-2012 05:33 PM

樓主應該想博大霧等瑞記換俾佢,:34:
如果人人幾年後玩到殘哂話要換,咁瑞記都好唔得閒,同埋唔知去邊度搵貨俾你