Toysdaily 玩具日報

查看: 10331|回復: 46

[其他] 別矣...

最近從這裡討論區朋友口訊中得知曾活躍於閒聊區等主題區會員 Quentin 兄於今年年初離開左我地..特設此帖紀念,各位與Quentin 兄相識的各方友好有空請入來留言...謝謝!
雖只有小小印象..但也願他得安息...為他禱告!

可以找得到他曾出過的post嗎?
:@太突然啦......:oR.I.P.
一路好走...........
雖然唔識,但貴為 td 同僚,希望他能安息
老實講,我真係唔記得係邊個,可唔可以比個post重溫!不過大家都活於同一天空,q大先行,他朝我地都會重逢!

Q大,一路好走!
Q大,一路好走! R.I.P. :64::64::64::64::64:
雖只有小小印象..但也願他得安息...為他禱告!
可以找得到他曾出過的post嗎?
老文 發表於 10-2-2012 08:57

老實講,我真係唔記得係邊個,可唔可以比個post重溫!不過大家都活於同一天空,q大先行,他朝我地都會重逢! ...
常威 發表於 10-2-2012 09:19

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... sc&searchsubmit=yes
老實講,我真係唔記得係邊個,可唔可以比個post重溫!不過大家都活於同一天空,q大先行,他朝我地都會重逢! ...
常威 發表於 10-2-2012 09:19 AM

http://www.toysdaily.com/discuz/space.php?uid=12039

師兄年齡只係大小弟少少,可惜,願師兄榮歸上主。
:50::50::50:

人生無常... :o
師兄年齡只係大小弟少少,可惜,願師兄榮歸上主。
catcat 發表於 10-2-2012 09:26 AM

Quentin 大小弟一年都冇添... :67:
雖然我對Q大冇印象
不過同為 TD  一份子, 希望佢一路好走
佢既家人都節哀順變
其實你有冇問過你朋友,想唔想公開件事...
因為識得佢既一班好友,都唔想係討論區到講...
小堅 發表於 10-2-2012 09:41 AM

這裡沒有討論,只有悼念!
記得早前o係吹水區有位大大好 random 地提過呢件事
當時都有人覺得感覺奇怪
但估不到是真的
一路好走
好似好突然咁
唔駛講埋D咁既野呀...
我提一提樓主...
可能佢家人唔想公開件事...
真係冇必要同你嘈...

同埋我寫 ...
小堅 發表於 10-2-2012 10:09 AM

You can PM, are you unaware or do not know this function?

Thanks for your kind attention.
貓貓都講定先, 如果小弟先大家一步的話, 歡迎係討論區討論/悼念/抽水.:71:

總覺得, 有一班朋友懷念自己, 會好過死左都無人知, 無人提....
雖然我唔識Q大,但都希望佢一路好走,佢家人能節哀

順帶一提,他日小弟如仙遊,如有人提下懷念下,未嘗不是福氣