Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] TONY車庫中的銀色收藏品:鐵甲奇俠 Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version)

回復  catcat

Version 2.......... 但過黑人樣乃呆呆地也不似演員本人
chankb 發表於 30-1-2012 09:13 PM

冇錯, 望落好似好怪咁:50:, 但整體成隻very good:71:
靘相呀! Thanks for sharing.
嘩,除左個嘩.........都無咩野講。
還有就係大大拍攝技巧,正!!!
正到流口水啊。。。好彩有预订黎只:34:
拍的好呀~~LED燈不錯喔!!! :73:
首先個包裝design已經無得頂,
再講內裡, lee隻除可動性減低左少許, 整體真係win之前果隻version好多, 淨係玩機關組裝都有排玩, lee隻值得一入:71:
飽受鈀中毒之苦的史塔克,將公司的經營權與總裁的職位交給自己的秘書兼女友小辣椒波茲,並指派了法務部門的 ...
Dick.Po 發表於 30-1-2012 01:33 AM

CHING 請問機械外露雙腿如何發光???
ilovetoys 發表於 31-1-2012 12:49 AM

我想知換腳會唔會好難??~
D相真係好正! 可惜真係無興趣!
Yeah get excited when seeing your photos, so nice.
相比mark v呢隻仲正好多唔知今次dQC得唔得??
E神 發表於 31-1-2012 01:24 AM

因為我廿八號單未有得攞, 不過覺得換左機械腳之後對腳唔係好郁得咁
其實換腳是成隻小腿換的,都是球形關節。
基本上是有一隻真人的小腿再包上裝甲而成,裝甲可打開的。
E神 發表於 31-1-2012 01:24 AM
發光腳底有開關,可參考VIVA大的靚圖!

ilovetoys 發表於 31-1-2012 12:49 AM
強!Support and thanks sharing.