Toysdaily 玩具日報

查看: 7004|回復: 10

[玩具報告] SHF小分享SP~送兔迎龍(兔)Barnaby Brooks JR.

Barnaby Brooks JR / 巴納比·布魯克斯二世.                                       (Bunny)
'Tiger & Bunny'的主角之一 ,是唯一一位使用本名的英雄,與虎徹(Wild Tiger)同屬「APOLLON Media」,是英雄訓練學院的畢業生。作為實際主義者,認為英雄的表演工作重於其他事情,因此和行動派的虎徹關係不好。但由於公司的要求和虎徹組成團隊,即使不滿亦只能繼續合作,在合作期間開始互相信任,並開始真正地合作,合作性亦逐漸提高,因此成為了英雄界的亮點。其父母是在機器人工學界是頗富盛名的資產家,但在巴納比4歲時被噬身之蛇組織所殺,也因此讓巴納比踏上復仇之路。作為NEXT能力者,他的能力跟虎徹(Wild Tiger)相同,也是「在五分鐘內維持常人100倍的身體能力」(hundred power),啟動這項能力時身體會發光。能力發動:*Tiger:Bunny,等埋我啦。
Bunny:咁少野唔使虎徹先生出手啦

1分鐘後.........
Tiger:哎喲!

Bunny:你休息下先,等我黎:angry:

Tiger:我冇事喇,一齊上啦!
Bunny:好!

兩人:一齊出招啦:*

能力結束5秒內!?        
Good Luckモード

3..2..1 Over Now
Tiger & Bunny

Tiger:呼:73:終於打贏喇

好喇,又要講下件玩具本身,今次Bunny做得ok,唯獨造型上做得唔夠Tiger好,造型上較多女性的線條,唔夠man,而QC都未算好好,而關節方面既鬆緊度都可以接受。
大家玩既時候記住要注意下佢對‘兔耳’,以免整斷或整損自己,當然玩Good Luck mode既大腳亦要小心換,唔係就可能會斷腳:80:
[/url]

今次既Bunny亦照舊附送左印有'Barnaby Brooks JR.'的粉紅色地台,由於個地台上面印既字係會比佢地既金屬腳摑甩色既關係,我封左入盒唔拆出黎影,大家亦要留意呢點,唔係笨大附送既‘良心地台’就會唔靚架喇:69:

後記:今次又係一個遲到既post:(,由於今次想連龍騎一齊打孖出post既關係,用左較多既時間。最後,祝各位新年快樂!!!!!!!!!:77:多謝支持:77:

龍騎:下個終於到我喇:51:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=175956&extra=
:77:
呢套無睇過
不過我覺得佢大手大腳好過癮:DD
仲未入到呢set:ar:
support calvines連出兩個post勁wo

calvines兄新年快樂:77:
小左gay pose ar:66:
小左gay pose ar
怪物et 發表於 25-1-2012 04:31 PM

公主抱已經係代表性架喇喎:p
支持~~~~新年快樂~~~~~:77:
呢套無睇過
不過我覺得佢大手大腳好過癮
cchong420 發表於 25-1-2012 02:01

係幾過癮架,呢套仲越睇越好睇,真係必睇之作
仲未入到呢set
gerrard814 發表於 25-1-2012 02:07

咁我祝你新一年可以用好價入手啦:77:新年快樂
support calvines連出兩個post勁wo
flag572 發表於 25-1-2012 12:07
calvines兄新年快樂
zero2443 發表於 25-1-2012 13:46
支持~~~~新年快樂~~~~~
Somebody_Ex 發表於 25-1-2012 18:36

感謝支持:77:
新年快樂!!!!!!!!:77: