Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 黑夜的守護神:DX-09 BATMAN 1989

仲有, 希望盡快89 Batmobile 盡快開訂同派貨啦!!! 好想佢地放埋一齊, 個種氣勢呢:34:
但晤該晤好過$3000 , 小弟afford 晤起
頭像被屏蔽
回復 61# kenyon12

I guess the 89 mobile at least 4xxx ga la.....
呢隻Batman真係好正,但條披肩真係好麻煩,
尋晚玩左好耐先叫做整得好D,今晚繼續....!!!!
題外話:尋日去 ...
kafai1978 發表於 17-1-2012 02:43 PM

1 take 過 :71:
希望 HT 可以繼續 keep 住咁好既生產質素, 之前我攞船長都係 1 take 過.
頭像被屏蔽
米高基頓樣子雖然唔係咁多集batman主角中最靚仔果個,仲有d脫髮添,不過戴左面具之後0既佢在我心目中係最型的 ...
emilykls 發表於 17-1-2012 01:34 AM

very agree your comment, i have same feeling
JOKER 幾時有得攞呀..?
回復 1# Dick.Po

Dick.Po兄  D相好正,特別喜歡個Background,自製的嗎?:71:

多謝你分享如setting!正!

呢隻Batman真係童年的回憶!亦是暫時最正的Batman!
頭像被屏蔽
晤知过年前系晤系都系派到31号呢!!!!
期待師兄們兩代batman 同小丑 crossover整番個故事:$
[quote]又不知何時, ht一有新品就硬有人要捉錯處...
nam501xx 發表於 17-1-2012 01:02 [/quot

會抓錯處是正常的,不過希望理性一點
當然更希望可以先做一下功課在抓
不然搞錯了,對自己也....
當日開訂時有 d 人都對呢隻 Batman 有批評, 不過呢隻先係我心目中既 Batman
情意結, 希望快 d 派到我 : ...
Mr.DL 發表於 17-1-2012 01:14

我也希望可以趕快收到
不過台灣通常會晚香港一個月左右收到
米高基頓樣子雖然唔係咁多集batman主角中最靚仔果個,仲有d脫髮添,不過戴左面具之後0既佢在我心目中係最型的 ...
emilykls 發表於 17-1-2012 01:34

我也是這樣認為
雖然其他演蝙蝠俠的演員
都比他帥,但是當他穿上蝙蝠裝
他可以說是最有型的蝙蝠俠
呢隻Batman真係好正,但條披肩真係好麻煩,
尋晚玩左好耐先叫做整得好D,今晚繼續....!!!!
題外話:尋日去 ...
kafai1978 發表於 17-1-2012 02:43 PM

SALES 有句說話...埋嚟睇埋嚟揀,唔買都嚟睇下啦...
輯相:50::26:很毒
頭像被屏蔽
有无Ching知道派到几多号啊?
Batman嘅真面目.