Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 黑夜的守護神:DX-09 BATMAN 1989

佢d人都唔知咩心態....不如問埋點解Batman 心口個logo唔識著燈, 手前臂個甲唔識放個地球出來
initial 發表於 16-1-2012 09:11 PM

嘩!好靚好正呀真人一樣嘅"不動頸"呀!!!
今講會唔會好d。。。得罪哂了fan大哥。。。

回復 42# nam501xx

算啦大大,有d人有理無理都插左先,對人不對事,隻batman咁好都要插T.T有d可能連訂都無訂,不過我相信有攞左的大大都覺得正,因為我都攞左,事實會證明一切的,攞左嘅好好enjoy呢隻batman啦!!
回復 48# thiam

正相!

各位拎左既師兄, 我想問下大家隻batman有冇一陣好勁既像膠味...我尋晚放係個廰比風吹左成晚先吹散左d味...
成隻都係軟膠難免大味嫁啦∼玩玩下會冇。:38:

回復  thiam

正相!

各位拎左既師兄, 我想問下大家隻batman有冇一陣好勁既像膠味...我尋晚放係個&#24 ...
yorpheus 發表於 17-1-2012 09:49 AM
回復  thiam

正相!

各位拎左既師兄, 我想問下大家隻batman有冇一陣好勁既像膠味...我尋晚放係個&#24 ...
yorpheus 發表於 17-1-2012 09:49 AM

風繼續吹.... :oh:
thiam 發表於 17-1-2012 09:40 AM

this very funny :DD:DD
攞左~尼隻真係12"batman極品~~亦係童年回憶~~:43:
話條頸唔郁得既'專家'連套戲未睇過就插..擺明為反而反~何其幼稚:38:~~~
this very funny
gunspirit1986 發表於 17-1-2012 02:08 PM

O...ya... you like Hotdog burger...... :x
成隻都係軟膠難免大味嫁啦∼玩玩下會冇。
Dick.Po 發表於 17-1-2012 01:39 PM

通常我新買嘅figure都會放出嚟最少一晚
散咁D膠味同溶劑味
特別係無位display果D
回復 48# thiam

:he:wow.....its funny!!!
攞左~尼隻真係12"batman極品~~亦係童年回憶~~
話條頸唔郁得既'專家'連套戲未睇過就插..擺明為反 ...
peoplehen 發表於 17-1-2012 02:11 PM

話時話成套戲batman都係緊頸的
同可動眼真係絕配~
thiam 發表於 17-1-2012 09:40 AM

hahahahaha~~~
張圖好正~~~
呢隻Batman真係好正,但條披肩真係好麻煩,
尋晚玩左好耐先叫做整得好D,今晚繼續....!!!!
題外話:尋日去拎貨時,見到有兩條友唔知做乜,睇左4盒,
              跟住唔拎走人,開頭仲擔心係咪好差呢,點知見到其他人,
              一般都係1take搞掂,我自己亦都係。跟住問個職員先前2個人做乜,
             職員都話唔知,淨係話佢地不停話睇多盒咁,睇完就走咁....!!!!
I happy to hear that this batman is fully accepted by the buyer .
This 12" figure is my 1st time , I hope can get this very soon !
By the way , I ordered on 9/7 , when will expect to pick up ???