Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mkyfk

[活動展覽] 置地廣場的小火車

回復 8# 冬暖夏涼小恐龍

1/48都應該會幾親
回復 15# mkyfk

share before, or go to page 7 of this link
http://s274.photobucket.com/albu ... GO/#!cpZZ7QQtppZZ16
頭像被屏蔽
回復 18# ygat2005

是woo.......但是你有無買路軌?
回復 19# leo2004

是咪好正先?.........
回復 20# mkyfk

i bought 4 pieces of 路軌 from friend.
回復 22# ygat2005

那做吾到一圈呢!
我今日又update 左我件首版的進度啦,比吓意見啦!:73:
置地廣場....係一個引起我好多童年回憶既地方
回復 24# 薜安
me too....my mother always go there with me when I am child...

係呀,當年火車果個位係有個水池的!水底又有燈打返上泥,成個場既結構大致差不多,但商店已經面目全非了!
回復 26# 薜安

以前好似重有馬沙,重有錢可以買包糖,現在以什麼都買不到羅
我老d....應該連馬沙都未有.....但我果年代有咩店
我都唔記得了.....
只記得地庫有專賣hello kitty專門店......80年代左右啦...

外牆仲有好大隻字安住置地廣場...而家比某名店遮晒啦....
希望唔好又唔比香港人影相就得啦.,.....
回復 28# 薜安

唔比香港人影相????.....影爆它:53::*:angry: