Toysdaily 玩具日報

查看: 9178|回復: 18

[其他] ThreeA[3A] Exegesis JC閒影+PS

又係3A, 又係JC, JC當中還是比較喜EXEGISIS JC, 個人覺得佢擺任何姿勢都形到爆炸, 隨便影一下, 最尾的那張連LARGE MARTIN, 覺得佢地D色都可以配埋一齊, 而此支係雙炮, 所以便入手.
IMG_1021.JPG IMG_1025.JPG
正相!!

~原來大大又入左白JC~

唔怪得黑JC係雅記現身影啦。:66:
正相!!

哈~原來大大又入左白JC~

唔怪得黑JC係雅記現身影啦。
catcat 發表於 9-11-2011 12:18 PM

黑JC唔關我樹:Q, 我只係放咗TRACKY JC, 不過E+又有一點點掛住佢:^運動便服JC是有令一番味道, 比較FASHION........, 但我已面臨爆櫃, E+等老虎審批能否添新櫃擺玩具:(
好鍾意佢地D衫
您的長度不符合要求
黑JC唔關我樹, 我只係放咗TRACKY JC, 不過E+又有一點點掛住佢運動便服JC是有令一番味道, 比較 ...
ZIN 發表於 9-11-2011 12:31 PM

小弟都係因為擺位/老虎問題,最多只敢入12"........
我都覺 JC 係WWR 之外最正!
正圖:71:
在下從來懶於 PS, 相當佩服好此道者:78:
大開眼界:63:

aaaaaaaaaaaa
nice photos !!!!
回復 8# 布魯士

:65:點呀~最近OK ma
回復  布魯士

點呀~最近OK ma
ZIN 發表於 9-11-2011 21:21

仲煩緊家人d事

有排搞啦總知:unhappy:
回復 11# 布魯士

有d事真係要隨時間, 改變不了, 便去適應及征服它吧, 加油~布老師.:67: 我最近都小上td, 在工在私嘅事都忙到爆炸, 休息時間也不夠, 幫隻robot 魂uc gundam貼水印都要分開三日完成:63:.來年只有一個非入不可嘅玩具, 就係medicom劍, 我唔改出來, 佢唔出, 真係玩嘢, 蕭翠聯:DD
回復  布魯士

有d事真係要隨時間, 改變不了, 便去適應及征服它吧, 加油~布老師. 我最近都小上td, 在 ...
ZIN 發表於 9-11-2011 21:34

你d排就當紅啦,實力雄厚:blame:
JC 真係好正:71:
回復 13# 布魯士

老師~ 我好少入玩具架咧, 不及以前, 我e+只係鍾情於12"rider, 亦只留他們, 其他嘅嘢, 我好多時都玩完影完就放出去, 除非我家老虎批准我添新櫃, 不過12月將會重傷, 未來超菜ver2骷髏及藍綠機, 以及ex黃金剩餘10件, 都多數會入, 所以新櫃唔批真係唔知點擺......, 仲有昭和ver.2.....medicom應該唔會放過一班rider迷...:no: