Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[吹水專區] 那些年, 我們一起追的女孩 (D.M.S. 的牙痛小文)

而家睇返,果個年代真係好鬼純情...  非常柏拉圖...  :35:

以前拖過手就算係拍拖,而家我見d普通朋友都攬黎攬去...  真係冇野果隻

不過怕你呢類「純愛族」頂唔順,
加上呢個係德哥o既戀戀女神 post ,

都係唔敢玩~~~~
Garycharm 發表於 8-11-2011 01:19 PM

我男校大既  有咩(非重口味)情色野未睇過?:58:

不過唔好搞德哥個場就真
沒有這些的話~~~人是不會珍惜現在擁有的
黑色三連敗 發表於 8-11-2011 12:06 PM

朋友, 早回覆了...... :(

回憶確實永遠滾存心內...... 在我而言, 縱沒有那種苦澀酸痛, 我一早已是懂得珍惜一切的人. 而珍惜的人, ...
Douglas.M.Saint 發表於 1-11-2011 09:56 AM
何嘗不曾試過好幾年特意在那女孩居住大廈樓下等她出現,即使在窗口露台也好..見她背影已心滿意足...
何嘗 ...
hehemimi 發表於 7-11-2011 05:54 PM

表白後直接收"好人咭"吧......

很好!  朋友, 你的確死得轟轟烈烈! :71:
小弟真正交往的,只有現在的老虎大人。嗯,不經不覺一起超過十五年了...

但之前倒有不少像霧像花的關係, ...
呂品器 發表於 8-11-2011 11:17 AM

呂兄! 難怪你的外表如此年輕! :71:

老實說, 你的經歷絕對是最幸福的! :71: 某情度上, "經歷"越多代表你越失敗......
嘩!呂兄,
你係好鬼純情。
繼上次「打手」文章之後,
我極、極想將你呢段o野惡搞~~~

其實都寫 ...
Garycharm 發表於 8-11-2011 01:19 PM

"戀戀女神"...... :(

只是一個給自已"排洪"的空間罷了...... :shy:
"遺憾"填滿了心房吧!

現在還有聯絡她嗎? 有人替你疼她嗎?

如果你當時有勇氣回應她那份勇氣, 你的 ...
Douglas.M.Saint 發表於 7-11-2011 12:43

我們還有聯絡啊, 她朋友告訴我她一直沒和男孩子交往........

如果當時有勇氣的話, 至少現在就不會後悔吧.....
那些年, 我追了 10 年的女孩;

那些年, 妳在漫畫迷會讓我遇上了;

那些年, 妳不停的戀愛, 我不停的等待 ...
Douglas.M.Saint 發表於 30-10-2011 09:19 PM

這就是青春~~~~~~~~~~:$

隨著年紀漸大, 當自己亦找到另一半時, 回頭再看番那些青澀歲月, 無怨無悔~~~~~~~:64:
表白後直接收"好人咭"吧......

很好!  朋友, 你的確死得轟轟烈烈!
Douglas.M.Saint 發表於 8-11-2011 06:19 PM

衰就衰在唔係無希望,情義交纏的多角戀..這種曖昧關係就是"那些年"其中一段難以忘懷既往事...
得不到是最好,....................:42:
對不起, 朋友!

答案是: 你是她心裡一根拔不了的尖刺...... 還請你繼續背著這十字架吧......
Douglas.M.Saint 發表於 1-11-2011 00:41

too sad to be true.....:oh:
在 toronto 而經唔會再上中文片, 個個都係 bt 算...
而家我係同呢個令我心酸流淚的人全冇 c ...
hondacl7 發表於 1-11-2011 04:44

I empathize your frustration, we have different experience but share the same regret....:oh:
回復 6# Douglas.M.Saint

我就刚刚完成了避难所的职责,
如今的她几乎都不再找我了,除非她有东西需要我买.....
但我就是离不开.....
No~~~
浪漫過,已值得羨慕;
就算是被傷害,也值得。

記著這些經歷,
總好過總記著甚麼甚麼
「某 ...
Garycharm 發表於 31-10-2011 02:30 PM

gary, i got your last sentence for my MSN's quotation....  =]
的確係每個男人心中都有一個沈佳宜... 連德哥都有!我住外星o架, 就未有得睇啦!  不過套野咁鬼 hit, 點會唔知 ...
hondacl7 發表於 31-10-2011 22:51

Brother, 點解唔去睇,可以真正帶你回到當年(那些年)嘅戲真係好少,呢套戲,真係可以帶你時光倒流!:71:
偷偷的再去愛過? 我倒沒這個膽量...... 說說笑還可以.

既然身邊已經有一個對你珍而重之的人而 ...
Douglas.M.Saint 發表於 4-11-2011 14:22

有了最愛,何須再偷。心有佳宜,已是無憾!:77: