Toysdaily 玩具日報

[其他] 埋怨貼!SCM 109中左超級SAD貨!(店舖退貨不能/口\!!!)

回復  凱獸王

你先去買的舖頭睇下換唔換到, 換唔到PM我
我私人換俾你
玩物王 發表於 24-9-2011 12:18 PM

大大, 跟住落黎除咗吉姆之外, 還有冇新機體會開發?
因為出完呢套之後, 官方都冇新消息公佈.
that's really SAD! i haven't check mine tho
真係好慘...祝好運
大大, 跟住落黎除咗吉姆之外, 還有冇新機體會開發?
因為出完呢套之後, 官方都冇新消息公佈.
DIG 發表於 24/9/2011 12:45

補完紅高G3都已經令我滿心歡喜喇.....
UC機受歡迎都似乎差唔多
再最想見到京寶梵
回復  凱獸王
你先去買的舖頭睇下換唔換到, 換唔到PM我
我私人換俾你
玩物王 發表於 24-9-2011 12:18 PM

逆先要thx玩物王巴打先:64:...plz check pm:64:

24/9:
今日去左換...
店鋪話E D係人為...唔比換/_\!!!
而且原來就算件貨係後面貼左笨大ASIA貼紙都好...
都係冇得退番番去廠到換...
因為SCM係HK係冇代理的... /_\!!!
逆先要thx玩物王巴打先...plz check pm

24/9:
今日去左換...
店鋪話E D係人為...唔比換/_\! ...
凱獸王 發表於 24-9-2011 08:07 PM

意料之內   
樓主別傷心了
我的一打開就斷了右臂
研究了一晚發現是膠滲入轉軸
黏死了
不知是不是品管的人沒注意,黏死了還硬轉手臂
所以我打開是斷了的

試著修了一晚
無功而返
傷心的放回盒子裡供起來.........
我都玩斷左隻左手!
好在只係斷左一邊軸 另一邊冇斷
而家用AA黐死兩邊紅色甲手臂都郁到冇問題
不過而家玩都係小心d
逆先要thx玩物王巴打先...plz check pm

24/9:
今日去左換...
店鋪話E D係人為...唔比換/_\! ...
凱獸王 發表於 24-9-2011 08:07 PM

噢~原來我未夠權限出pm, 你pm電話或email俾我, 我contact你, ok?
還是冇錢買是比較幸福吧...
樓主別傷心了
我的一打開就斷了右臂
研究了一晚發現是膠滲入轉軸
黏死了
不知是不是品管的人沒注意,黏 ...
Relfield 發表於 24-9-2011 22:38

:55:我之前的三連星渣也是同樣情況......
噢~原來我未夠權限出pm, 你pm電話或email俾我, 我contact你, ok?
kof0 發表於 25-9-2011 05:30 PM

plz check pm
and thank u so much:64:
我隻108一開盒玩時裙甲已經斷了.......要用AA膠黐....
似乎今次隻雷射大砲好多位都係好脆弱......大家小心留意就會見到有好多連接位係好幼, 玩起黎真係一步一驚心.....
今日買左,左手上臂不能轉動。經過一翻研究後,應該係生產組裝時手臂紅色部件落得太多膠水,令到膠水流入上肩。
於是要搞一輪,又電鑽又打磨................剛剛先至搞掂:54: