Toysdaily 玩具日報

查看: 18000|回復: 14

[活動展覽] 魂Showroom~幽氣~悟空3~宇宙騎士 Aki~GN-X IV~ 多魯基斯2~轟天~Ankh(Lost)~U.M.W

魂Tamashii Nation AKIBA Showroom 新展品

魂Web Shop 2012年1月派貨: SIC 幪面超人幽氣 5,775Yen

魂Web Shop限定 2012年3月派貨: S.H. Figuarts 龍珠改 超級撒亞人3 孫悟空 4,725Yen

魂Web Shop 2012年1月派貨: Armor Plus SG 宇宙騎士 Aki 5,250Yen

魂Web Shop 12月派貨: Robot魂 < SIDE MS > GN-X IV(指揮官機) 4,410Yen

魂Web Shop 2012年1月派貨: Robot魂 <SIDE MS> 多魯基斯2型 3,675Yen

魂Web Shop 2012年2月派貨: 魔戒可動 魔導馬轟天 6,090Yen

魂Web Shop 2012年1月派貨: U.M.W. Snow White 5,775Yen

魂Shop 12月派貨: S.H. Figuarts Ankh(Lost) 3,465Yen

NEWS FROM CYPERGUNDAM BLOG
SS3 not that bad in this pic...
yet 47XXYen is chi sin !
全都唔中........:34:
幽汽!!!!!:shiny:
WO~~~ 好多正野~~冇哂$啦
確實幾多正&#22050;,尤其SIC幽氣超型仔~掂s!
唔中唔中~:62::62:~睇唔到睇唔到
回復 2# 玩具

agree
比張官圖正好多...可惜個價真係...:die:
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好正啊~1&#27096;都唔中~
隻悟空有D興趣:36:
悟空限定,都唔知買唔買好
可惜我唔儲女性宇宙騎士:38:
TEKKAMAN...買埋細妹已經夠啦...買得AKI咪即係重要食多後面4隻!?
哈哈~無隻想入~好在姐~