Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 是但影 ~~~~ Tamashii Festival 2011 (Tiger & Bunny + one piece)

and super sexy ~~~
黑色三連敗 發表於 16-8-2011 03:30 PM

囡囡.........I's既囡囡真係無得頂, 令我流左唔少...........:46:
呢套 Tiger & Bunny 真係幾好睇.
無論故事,動畫,人設.好有水準.
睇完好易中毒.
以家等緊二隻SHF解毒.:no:
TIGER BUNNY 真係好正
點解都係設計 , 但可以令人一睇就記得又有特色呢 ?
呢D 就是功力啦 !!!!!!!!!!!!!!!
支持虎兔:71:,9月的老虎同10的兔子必入!
套野進入最後高潮了:$
支持虎兔,9月的老虎同10的兔子必入!
套野進入最後高潮了
zero2443 發表於 16-8-2011 08:31 PM

咁快, 唔係嘩, 唔捨得啊, 呢套真係極正! 最欣賞桂正和老師嘅作品~!
如果有埋囡囡就完美勒
係咪仲連載緊? 我想睇動畫
fatcheong 發表於 16-8-2011 04:17 PM

依家仲出緊
呢套日本NO.1 四月新番一定要追:71:
依家仲出緊
呢套日本NO.1 四月新番一定要追
manlok 發表於 17-8-2011 12:06 AM

同埋好似已有消息話會出第2季:36:
我都好鍾意tiger& bunny~! 劇情幾好~
不過講返SHF~
果日去睇~ 除左兩個主角: TIGER 同BUNNY 外, 其他造形好似麻麻... 特別係兩個女呢
龍之子好似好膠咁...BLUE ROSE好少少, 但都怪怪地咁....

其餘幾隻不過不失~ 不過牛角同skyhigh既可動應該好差~ haha~
火基基都叫咁上下~
摺紙旋風幾detail~
睇完實中毒
劇情超正
不過囡囡就無乜料到
manlok 發表於 16-8-2011 03:40 PM

因為唔係sale囡囡~~~而係sale男人既友誼 :$
nami usually fit body & sexy!!
mame169 發表於 16-8-2011 03:44 PM

Getting more sexy after 2 years training ~~~ :46:
如果有埋囡囡就完美勒
係咪仲連載緊? 我想睇動畫
fatcheong 發表於 16-8-2011 04:17 PM

係呀~~~~有動畫~~~~:71:
囡囡.........I's既囡囡真係無得頂, 令我流左唔少...........
fatcheong 發表於 16-8-2011 04:18 PM

好彩冇流乾~~~~~~~~:66:
呢套 Tiger & Bunny 真係幾好睇.
無論故事,動畫,人設.好有水準.
睇完好易中毒.
以家等緊二隻SHF解毒.:no ...
GunBuster 發表於 16-8-2011 04:54 PM

我都中左毒~~~~~:70: shf~~~~您諗住買晒~~~~:58:
TIGER BUNNY 真係好正
點解都係設計 , 但可以令人一睇就記得又有特色呢 ?
呢D 就是功力啦 !!!!!!!!!!!!!! ...
玩具 發表於 16-8-2011 07:09 PM

可能桂正和老師設計hero人物有經驗~~~~:71:
支持虎兔,9月的老虎同10的兔子必入!
套野進入最後高潮了
zero2443 發表於 16-8-2011 08:31 PM

記得出report呀~~~~:57: