Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 是但影 ~~~~ Tamashii Festival 2011 (少量機械人圖片)

隻sdx~~~~好大隻~~~~有大半隻手掌
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:33

呢隻真係好大隻, 我又冇訂到ar :no:
瓜左靠佢地繼承我既機械魂
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 01:14 PM

不如我幫你繼承d玩具:75:
我要王者J............
fire526438 發表於 15-8-2011 01:03 PM

無錯呀~~~kingjder 佢出一定買呀:*

最好可以變番做J-Ark啦:shy:
出J Ark 機會較微,會場嗰隻只係展背景用嘅大膠一件…
大膠照殺
唔玩得都擺得:71:
不過隻色版睇~~~~隻大王者係唔錯

我填問卷~~~~希望佢俾香港人投票出邊隻~~~~我寫埋希望佢出光速 ...
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 01:04 PM

同你一樣 , 推光速 及 十五機 :73:
敗兄幾點去架?我尋日兩點左右到場
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:35 PM

我都係喎, 我一條友, 著jamproject白色tee的, 頭髮無gel, 用手電影相的~~話!
想影隻大王者~~~~俾人ban左
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:50 PM

我影成咁:80:

我尋日(sunday 5:00p.m. 去) 我一用iphone影就比姐姐:53:叫我唔比影!~~:30:
點樣可以影到既..師兄勁!~~~:71:

星期日俾影的~~~~
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:50 PM
我尋日(sunday 5:00p.m. 去) 我一用iphone影就比姐姐叫我唔比影!~~
點樣可以影到既..師兄勁!~~~:7 ...
bearbearwolf 發表於 15-8-2011 04:42 PM

影相時間, 週星期日2:00pm-4:00pm~~!!
this is very good show
hope can see next year:71:

我星期日一早去到等排隊入埸時見到6隻會場限定品簡介.第一眼想買既係超合金新雷登.5舊水當我行完出去填表那裡見到有實物立刻拿上手玩下發覺上色一般好油淋淋咁仲有d化學.之後再睇下隻舊雷登真係比預期做得好.隻黑魂色好正,仲有d關節位噠噠聲真係唔錯.因不夠錢立刻問女友借住1舊水來買佢回家(件野4xx).去到比錢就出事啦.

櫃台拿了一盒比我.我慣性咁check盒發覺個邊有少少爛.我叫佢換個另一盒睇佢話唔得因老細睇住(其實邊有人睇住丫).咁我再睇下自己可否接受無謂難為佢啦.我覺都可以接受就比錢.點知我女友同佢o曹,唔話比妳老細知佢邊知呀!拿多盒比我睇有咩問題.我放下既錢也比我女友沒收了.個櫃台立即黑面就話要叫老細問佢可否比我地換.我女友就叫佢快d叫老細出來.等了一陣咁個日本人出來講咗2句就話冇問題肯換比我.haha 真係要比個叻叻我女友啦.

ps.其他會埸限定一般所以冇考慮.但見到佢有賣返之前魂展隻合金高達.都有心思思想買.但依期等錢洗都係算.我忍佢!
gd post~thx for sharing!!!:71:
我都係喎, 我一條友, 著jamproject白色tee的, 頭髮無gel, 用手電影相的~~話!
Quentin 發表於 15-8-2011 02:49 PM
我著白色POLO裇,四眼肥仔
查實昨日場內有好多人著白色衫:DD
sr合金好毒,我喺會場玩完即時好有衝動想出mk買返隻
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:36 PM

拿上手玩真的很不錯,不像合金魂就住就住玩,怕刮花等等。