Toysdaily 玩具日報

查看: 43490|回復: 92

[活動展覽] 是但影 ~~~~ Tamashii Festival 2011 (少量機械人圖片)

星期日一拖三去左Tamashii Festival~~~~好彩去時人龍不多~~~~唔係一定俾大人叫走~~~~:35:  今次d安排very good~~~~員工態度良好~~~~分批入~~~~~入之前又問埋有冇登記換禮物~~~~~把扇真係好有用 :71: 玩GFFMC隻高達~~~批經典pose個位哥哥仔仲問埋駛唔駛移走個頭影相~~~~~您係得既~~~~員工要熟知高達d野先得嘛 :$

行過sr合金區域~~~~不得了~~~~見到冥王計劃~~~即影"天之志雷馬" :shiny:

跟住仲有Z機戰的防衛企業~~大鐵衛 :D

相信會買來放係大鐵衛側跟~~~~~:love:

超級機械人大戰~~~~基友~~~~準備俾錢啦 :x

勇者王有得試玩~~~~本來已經俾d毒post毒到~~~玩完更加想買~~~~:no:

Robot魂 FFN 系列 "蒼穹之戰神"~~~~~點解出左咁多部~~~~~:47:  基本上除上層5子是已發售/今月發售~~~~其他都係新機~~~~(請問係咪Heaven & Earth的新機体 :35: )~~~有張相見到旁邊影相的是位美少女~~~~震左野 :56:

Gun X Sword ~~~~~ 相信只有我同walkermachine兄有興趣 :(

Dann of Thursday ~~~~ 原來滲左線~~~~:D

火山~~~~:shiny:

5位阿伯駕駛的偽勇者王~~~~~:$

魯魯修反而有d失望~~~~機体不多 :unhappy:  只有新主角機+吸血鬼較吸引~~~~:die:

隻sdx~~~~好大隻~~~~有大半隻手掌 :$

其他~~~~齋睇唔買 :80:

敗兄幾點去架?我尋日兩點左右到場
sr合金好毒,我喺會場玩完即時好有衝動想出mk買返隻
敗兄幾點去架?我尋日兩點左右到場
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:35 PM

我都係喎~~~~:35:
又話唔比影:38:....唔比都影左咁多:53:
sr合金好毒,我喺會場玩完即時好有衝動想出mk買返隻
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:36 PM

可惜mk未有~~~~隻勇者王必買~~~~其實試玩比睇相更毒~~~~:69:
又話唔比影....唔比都影左咁多
滴滴仔 發表於 15-8-2011 12:41 PM
會場只有少部份玩具唔俾影相
可惜mk未有~~~~隻勇者王必買~~~~其實試玩比睇相更毒~~~~
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:42 PM

玩完隻膠佳架,即刻就想佢將我個荷包變成光
我都係喎~~~~
黑色三連敗 發表於 15-8-2011 12:41 PM

但係我唔係好覺有人帶住兩個細路女入場
又話唔比影....唔比都影左咁多
滴滴仔 發表於 15-8-2011 12:41 PM

星期日俾影的~~~~:x
會場只有少部份玩具唔俾影相
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:43 PM

想影隻大王者~~~~俾人ban左 :30:
玩完隻膠佳架,即刻就想佢將我個荷包變成光
SHOCKER 發表於 15-8-2011 12:46 PM

完全相同感覺~~~~即時like左佢 :71: