Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dohko

[活動展覽] 魂FES HK 2011小感

無野賣?
ryan1982 發表於 13-8-2011 01:34 AM
have toys for sell
but price not good
still have #1004 sliver + white GFF rx-78
點解睇咗咁多位大大嘅報告, 都好似冇乜人提SHF嘅Tiger&Bunny產品嘅?
半田健人_555 發表於 13-8-2011 11:32 AM

Tiger&Bunny have video for watch
may be I havent love @ this story , only watched
SHF嘅Tiger&Bunny產品 ~ have lot of display :71:
場內不許影相實在太好了, 某啲龍友實在太仿礙別人參觀了, 人流turn over都會快啲, 唔駛咁迫 .
傲龍未展 發表於 13-8-2011 10:20 AM

十分認同, 真係好憎啲人只顧自己影相而唔理其他參觀嘅人, 明明知道你企佢後面想睇展品, 但都係唔理, 照影十幅八幅相, 影完仲要唔行開再慢慢欣賞展品, 遇到呢啲人真係好想大聲同佢講"請你好好放低"
點解睇咗咁多位大大嘅報告, 都好似冇乜人提SHF嘅Tiger&Bunny產品嘅?
半田健人_555 發表於 13-8-2011 11:32 AM

靚係幾靚, 但見到bandai定價4500日元(應該冇記錯), 真係買唔落手
回復 19# kentoya

4700yen

唔知點解會咁貴..:70:

shf 龍騎有埋條龍都係4000yen咋嘛.....
回復  kentoya

4700yen

唔知點解會咁貴..

shf 龍騎有埋條龍都係4000yen咋嘛.....
gerrard814 發表於 14-8-2011 02:33 AM

真係太貴, 貴啲仲好, 唔洗十五十六唔知買唔買好, 一定唔買
個show平心而論真係唔錯
有得近睇(真係好近)有得試玩有野送,有下一次我會去
個show平心而論真係唔錯
有得近睇(真係好近)有得試玩有野送,有下一次我會去
kuris_021 發表於 14-8-2011 02:45 AM
yes,
有下一次我會去 n 有下一次我會去@ pm ,coz no need to wait :36: