Toysdaily 玩具日報

查看: 15983|回復: 36

[新品消息] 12" 射手座星矢 & 雙子座撒卡 ????

12"版本 射手座星矢 & 雙子座撒卡 ????

5月17日(二) 香港時間下午1:00 Ustream日本實時直播!!(英文字幕)
17th May 1:00pm HONG KONG TIME @ Ustream Live from Japan ( English Subtitle)

聖鬥士聖衣神話全新系列, 全球首度暴光!!
Saint Cloth Myth New Series worldwide announce!!
http://www.ustream.tv/channel/tamashii-stream
好似好正呀……
12" 就唔會係 "聖鬥士聖衣神話全新系列" 吧? 應該係 "聖鬥士全新系列".
出十二吋就一定唔會買!有咁財力都無咁多地方!剩係十二金都金喇!
:38:若果佢出十二吋, 真係捉錯用神, 普通神話而家都成三四百, 俾佢唔駛過千一隻十二吋, 但成本就一定貴好多, 又唔可能每月一隻...
最合理係出ver.2或人形外型重視啦~~!!!
最好唔淨止關個剪影事, 仲有其他產品...
我想要淨聖衣頭盔/頭罩好耐喇~~!!!
若果佢出十二吋, 真係捉錯用神, 普通神話而家都成三四百, 俾佢唔駛過千一隻十二吋, 但成本就一定貴好多 ...
香港人 發表於 14-5-2011 10:46 PM

人兄即係想要頭像一類嘅野???
如果係12寸的話..必pass!!
I want ver2
人兄即係想要頭像一類嘅野???
如果係12寸的話..必pass!!
iamfinethankuuu 發表於 14-5-2011 11:00 PM
不要頭像, 淨頭罩~~!!!
I want ver2
S20081997 發表於 14-5-2011 11:02 PM

x2, and cheaper ....hehe
十分十二"串":42:
除非吾中,吾係又要落亢呢~:49:
有冇可能係完全變形

唔駛架都變到星座形態呢?
若果佢出十二吋, 真係捉錯用神, 普通神話而家都成三四百, 俾佢唔駛過千一隻十二吋, 但成本就一定貴好多 ...
香港人 發表於 14-5-2011 10:46 PM

i want 人形外型重視 + good posing ability the most :love:
先睇價錢同質素再考慮, 但一定會入自己既星座.
:71: