Toysdaily 玩具日報

查看: 4331|回復: 34

[詢問] eb而家d figure質素好唔好?

面相似唔似?body易唔易爛?頭先比專門店既女仔電兩電就神推鬼擁訂左隻李小龍

ht應該效法下eb既做法.....mark 6問題一定好快解決.....
面相似唔似?body易唔易爛?頭先比專門店既女仔電兩電就神推鬼擁訂左隻李小龍

ht應該效法下eb既做法.... ...
colanhong 發表於 20-4-2011 11:48 PM

既然ching係因為eb姐姐而訂,figure嘅質素根本就唔係ching嘅concern:58:
效法下eb既乜野做法?
回復 2# Toruk_Makto

咁又係,咁我睇下囉左貨套玩具咩質素算,唔得先放上呀烏
個姐姐又真係好電ge........我都比佢電左隻godfather....:35:
效法下eb既乜野做法?
chankb 發表於 20-4-2011 11:59 PM

話說有一日行過ht有個客好大聲咁鬧ht個d員工,我就係度諗如果ht學eb咁請d靚女兼超好態度會點.....
其實我都係講笑
只係之前冇訂到ht李小龍點知而家出左現貨追唔返所以訂左呢隻,但返到屋企睇到評論話eb d玩具質素麻麻有少少膽心

想問下大家覺得eb最近d質素有冇好到
話說有一日行過ht有個客好大聲咁鬧ht個d員工,我就係度諗如果ht學eb咁請d靚女兼超好態度會點.... ...
colanhong 發表於 21-4-2011 00:12

為了姐姐, 犧牲一次吧...!! :$
為左博EB姐姐ge一笑,一千幾百,樓主絕對豪得起ge:DD
回復 6# colanhong

她的確非常有禮!
七哥好野:77:
個人認EB個頭雕始終差少少比HT,所以本人未有任何EB figure
姐姐既FB
改咩名好? 發表於 21-4-2011 04:22

:$
曾經買過幾隻EB, 但已經放晒, 專心玩HT了~
姐姐既FB
改咩名好? 發表於 21-4-2011 04:22 AM

EB FANS 即是EB FANS!

七哥好野! X2