Toysdaily 玩具日報

查看: 14689|回復: 13

[其他] 11111111111111111111111111111111111111

:71:
多謝分享
係咪有隻UC NTD大膠? :D
:42:見到隻SF就唔開心,夾左廿蚊得個桔:63:
雖然d圖同高達都好正......
不過我成日都覺得搞呢d展既工作人員真係完全唔識幫高達擺Pose:45:
搞到d高達動作騎騎呢呢古古怪怪......
我相信o係TD既每一個大大擺高達Pose都好過佢地......

古怪生硬......隻Unicorn玩緊MJ跳舞咩......:66:

完全睇唔出做緊咩野......:38:

次次睇親呢種Display都有得笑......
佢地都係咁樣棟嚟度咪算lo.....
無謂獻醜......:38:
曹操個陣勢好強,好疊馬
無端端見返隻wing zero custom~~:76:
不過學樓上大大話齋:唔少姿勢真係麻麻地...:80:
無端端見返隻wing zero custom~~
不過學樓上大大話齋:唔少姿勢真係麻麻地...
sparda 發表於 14-3-2011 07:03 PM

真係一次差過一次....:56:
I miss the 1:35 GFF Gundam... :42:
Thanks for the photos.  Wish I was there.
pg 00隻腳版係咪少咁d野:?
雖然d圖同高達都好正......
不過我成日都覺得搞呢d展既工作人員真係完全唔識幫高達擺Pose
搞到d高達動 ...
豬潤 發表於 14-3-2011 04:27 PM

唔好低估咗棟篤企嘅難度呀XD
你估真係就咁放喺台面就可以好靚, 好似1/1企喺台場/靜岡咁咩~
回復 13# herrickwok

我覺得佢地擺棟篤企post都ok既......
不過d戰鬥動作就真係好騎呢......:38: