Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: neweasonlss

[活動展覽] C3 第二日+ 簽名會 + 收獲 (已修圖)

唔洗輪籌~但要排隊~十分鐘左右~
neweasonlss 發表於 13-3-2011 12:37 AM

有冇攪錯 !!!!

佢同德哥講只可以俾佢 鋪位之 item 簽 !!!!!  XYZ !!!!!!

等我買咗同攞 ticket !!!!!  :blame:

明天我拿大 poster  去!!! XYZ  !!!!
頭像被屏蔽
Certainly, not... But I get his autography.......... 1 year before...
Douglas.M.Saint 發表於 13-3-2011 01:24 AM

德哥你呢盒野好掂wor ~ 我個兩個你呢盒真係蚊比同牛比
呢盒野係咪限定來ga 唔見坊間有得買ge??
正,可惜時間關係,小弟留到古谷徹完show 1點幾2點就走左
認同限定品太少,例如創通(SOTSU),還以為除了高達外重有其他物品如食品賣,點知貨品實在太少,無咩人去幫襯
而且太多只收現金,可否考慮好似SOGOD百貨公司咁,有個專櫃處理
因為打印落去掀錢好煩
德哥你呢盒野好掂wor ~ 我個兩個你呢盒真係蚊比同牛比
呢盒野係咪限定來ga 唔見坊間有得買ge??
neweasonlss 發表於 13-3-2011 11:22 AM

Bandai Pro Shop Limited.  :shy: