Toysdaily 玩具日報

查看: 16654|回復: 19

[活動展覽] C3 第二日+ 簽名會 + 收獲 (已修圖)

出得唔錯...

呢隻出得好好....睇來會炒....

ooo 既shf 我應該會入 因為比例唔錯 入埋隻new den o 同影月想收手了.....

簽名會
有人即場買山口比老師簽

河森正治老師!!!:$

即場買畫集,可惜第一冊完売...

本身唔知佢今日來,一知到佢到左場塔的士去188買左佢地再返現場朝聖~:(

收獲

比上一次好~但仍有改善空間~希望下年再攪~多d 限定買吧....不要永遠只是高達限定.....
嘩食叉包食到飽
請重貼圖
嘩食叉包食到飽
請重貼圖
mamamiya 發表於 12-3-2011 11:05 PM

已修圖~thanks
頭像被屏蔽
河森!

好想睇四仔無格仔...
godofcat 發表於 12-3-2011 11:38 PM

小弟仍公眾人物~:34:
不宜出樣~:35:
Congratulation Eason!  The staff told me that he do not accept other stuff which bought from outside for his autography............... :56:

But now................... :53:
Congratulation Eason!  The staff told me that he do not accept other stuff which bought from outside ...
Douglas.M.Saint 發表於 12-3-2011 11:51 PM

你幾點去ar 德哥~?!:63:
我唔見你ge???我係o個個counter 度企左好耐等老師來~
你帶d 咩去唔比你簽??
我見d 人帶呢兩盒模型比老師簽,所以我即刻衝去188買~你見我d 相仲有人買山口比佢簽tim:(
真好呢~~~:71:
你幾點去ar 德哥~?!
我唔見你ge???我係o個個counter 度企左好耐等老師來~
你帶d 咩去唔比你簽? ...
neweasonlss 發表於 12-3-2011 11:58 PM

Check my post........... I have been there.............. yesterday.............. :(
Check my post........... I have been there.............. yesterday..............
Douglas.M.Saint 發表於 13-3-2011 12:06 AM

你不是第一日去嗎??
佢第一日也有來~:@
WA 簽名唔洗排隊輪籌??

兩合模型都有簽名:handshake:

即刻價值連城呢:D
WA 簽名唔洗排隊輪籌??

兩合模型都有簽名

即刻價值連城呢
Roy1122 發表於 13-3-2011 12:32 AM

唔洗輪籌~但要排隊~十分鐘左右~
琴日淨係打左2場gundam街機
見冇乜野行所以今日冇去:no:

原來今日係菜迷日:no:
恭喜恭喜
你不是第一日去嗎??
佢第一日也有來~
neweasonlss 發表於 13-3-2011 12:12 AM

Certainly, not... But I get his autography.......... 1 year before... :shy: