Toysdaily 玩具日報

查看: 5076|回復: 29

[詢問] 再次決定第一次自遊行到東京 [ 大地震後與家姐劫後重逢 ]

這次是我咁大過仔 , 第一次出國旅行有酒店住 , 好開心
我唔算玩得多玩具
只係玩神話 only , 所以今次都係去賞花
月尾 28 號出發

而且今次係去搵好多年無見的家姐 ~
到時會住池袋 , 方便跟家姐相見 !

暫時會
28/3 池袋
29/3 中野 , 秋葉 , 丸之內
30/3 唔知去邊好
31/3 王居 , 上野公園 !
1/4 池袋

大大們 , 有咩係小弟應該必到 ???
Shinjuku, Robonki
玩得開心d...:77:
這次是我咁大過仔 , 第一次出國旅行有酒店住 , 好開心
我唔算玩得多玩具
只係玩神話 only , 所以今次都係 ...
華偉度諾艾德嘉 發表於 10-3-2011 09:26 PM

如果中野既話,早上ok就去埋宮崎駿博物館,叫家姐買定飛,
中午去中野,回程逛下新宿
秋葉花一日啦
上野公園附近都可以一日架,加埋淺草都得
皇居、丸之內差不多地方點解要分兩日呢
30/3 竹下通(想睇女就正啦,天堂地獄有齊)
30/3 竹下通(想睇女就正啦,天堂地獄有齊)
莫探員 發表於 10-3-2011 11:32 PM

點解呀~
大地震 ................ 點算
正常既情況就係唔去。因為只係去旅行又唔係工作。
但都會有d人係呢般時間專登去買野,因為匯價有機會因災後重建另海外資金回流已推高。
華偉度諾艾德嘉 發表於 11-3-2011 07:06 PM

生死有命,富貴由天
就菲律賓人質事件,有誰會預料到慘劇收場
華偉度諾艾德嘉 發表於 11-3-2011 07:06 PM

閣下自行決定...
有D野自己渣主意...
華偉度諾艾德嘉 發表於 11-3-2011 19:06

最好唔好去,
你去都唔會玩得開心吧?

還是暫時取消好了,如果係跟旅行團,我相信佢地有良心既話都會取消

如果係自遊行,更加應該為自身安全取消
今次係去搵好多年無見的家姐 ~
到時會住池袋 , 方便跟家姐相見 !
華偉度諾艾德嘉 發表於 10-3-2011 09:26 PM

你家姐喺當地,不如聽佢話你知,等佢幫你評估28號過日本的安全性,好過聽我地講。
留意著仲有無新一輪餘震,如果到時無太大人身安全問題,我覺得你哩一刻更加應該要去探你家姐!
remember, God is with you.
你家姐喺當地,不如聽佢話你知,等佢幫你評估28號過日本的安全性,好過聽我地講。
留意著仲有無新一輪餘震,如果到時無太大人身安全問題,我覺得你哩一刻更加應該要去探你家姐!remember, God is with you.
Tasuku 發表於 12-3-2011 04:36 AM

yes , u right ! this time i not thinking how to play . just want to visit my sis !!!!
yes , u right ! this time i not thinking how to play . just want to visit my sis !!!!
華偉度諾艾德嘉 發表於 12-3-2011 11:08 PM

師兄,支持!