Toysdaily 玩具日報

查看: 2053|回復: 13

[其他] 老餅們,齊來懷舊一番 (2)

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
1)俏皮扮野貓  2)尼斯流浪記  3)玲瓏三勇士  4)猿飛  5)足球小旋風  6)冰河戰士 7)釣魚郎  8)哥布拉 9)無比敵  10)赤光彈茲利安11)斯路迪王子  12)反斗三寶  13)甜甜小公主  14)電子神童  15)戰球小子  16)超能力魔美 17)肥牛牛布斯  18)咕咕雞  19)深山太保  20)南瓜酒

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
哥布拉, 咕咕雞 , 南瓜酒 , 俏皮扮野貓, 在漫周已開始睇
玲瓏三勇士 都有睇但印象模糊

冰河戰士 係唔係佳視播?
另好似有一套D人著到好似古希臘咁, 但又有飛船的, .....唔知有冇人有印象呢?
玲瓏3勇士我記得係麗的播的

冇錯,冰河戰士係佳視播

另好似有一套D人著到好似古希臘咁, 但又有飛船的<---係咪就係巨鯨無比敵?
哥布拉, 咕咕雞 , 南瓜酒 , 俏皮扮野貓, 在漫周已開始睇
玲瓏三勇士 都有睇但印象模糊

冰河戰士 係唔係 ...
WalkerMachine 發表於 24-2-2011 03:10 PM

冰河戰士應認佳視....同大鐵人17咁上下:64:
http://www.youtube.com/watch?v=LzMcqrnXXWw
見到 what's Micheal就諗起阮兆祥:DD

THX樓主:64:
睇泥我唔夠老~
:$
呢D係咪當年係&#21946;ATV台播﹐好多都無睇
最愛肥牛牛布斯…
古魯密修,匹頓等動物名…到家下都仲記得…
而且確實精彩。
回復 7# laiken
TVB
1)俏皮扮野貓  2)尼斯流浪記   5)足球小旋風  9)無比敵  10)赤光彈茲利安11)斯路迪王子  12)反斗三寶  13)甜甜小公主  14)電子神童   17)肥牛牛布斯  19)深山太保

RTV
3)玲瓏三勇士  4)猿飛  8)哥布拉 15)戰球小子  16)超能力魔美 7)釣魚郎   18)咕咕雞  20)南瓜酒

佳視
6)冰河戰士
回復 8# 原罪

仲有達度(隻龜)
Except哥布拉,沒個識。。。。:?
回復 11# toys1333

you are too young, hehehe

南瓜酒ar~~好耐無聽返呢個名la~:no:好懷念ar~~

哥布拉..對我當年來說..性啟蒙動畫:shy: