Toysdaily 玩具日報

[其他] 老餅們,齊來懷舊一番 (1)

回復 13# 太陽之牙

都看完了,估不到吾妻老師有一段咁o既經歷,謝謝分享!

請問有冇天界小神仙的漫畫?我好鍾意套動畫呢!
:42: 好多都識.........想唔認老都唔得........
6)鬼馬砵砵車

when every time have 鬼馬砵砵車  cartoon on tvb, i must change to atv at once , hahahhah
正在尋找相關資料,多謝!
功夫貓黨~~!!!
鬼馬砵砵車 架車好似叫"彭彭"  仲有套老波子、鉄甲小寶

都係鍾意未來警察!

戰艇破晚空......越過赤道當去街....

遊銀河.....銀河沒有界......

超出光的軌跡跟星空彊界......

http://www.youtube.com/watch?v=- ... outube_gdata_player
都係鍾意未來警察!

超出光的 ...
常威 發表於 9-5-2011 09:57 PM

未來警察勁正! 不過最唔老黎係阿小龍成日都唔著套甲黎秋ge!
都係鍾意未來警察!

超出光的 ...
常威 發表於 9-5-2011 09:57 PM

都係鍾意未來警察!

超出光的軌跡跟星空彊界......

http://www.youtube.com/watch?v=- ... outube_gdata_player   超正 甲蟲車
4)未來警察  5)紅花俠影  10)巨鯨無比敵11)波仔歷險記  12)精靈俏女巫   15)太陽之子  16)功夫貓黨  17)外星小美兒 19)四驅郎
我最鍾意睇依一幕--"跪底!你地快的跪底..(出示德川家兵符) 依位老人家就係欽差大臣-黃德門"...(通常的惡代官之類都會嚇到跪底:50:...)
:$ 太感動了!!! 套套都係好野!!
謝大大出此 Post!!!

最愛係 巨鯨無比敵,覺得好新先~ :78:
一套都未睇過:73:
頭像被屏蔽

有無人記得呢套"宇宙泰山"?亞記電視播的。

Youtube 有個 Opening
youtube.com/watch?v=c25LqnFD-8A
回復 29# HighLamb

雖然睇唔到圖,不過都知係邊套,因為我以前有佢盒玩具,但我想請問呢套日本最尾係咪腰斬了(還是伏魔小王子/旋風?)