Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂Feature's Vol.2商品化希望 第1日投票結果

JeanBot is the first!!
yeah!!
劍心真係好懷念:handshake:
佢肯出就好啦
X 2~
takeshi 發表於 12-2-2011 06:53 PM

希望笨大生生性性,會用漸變色,隻色藍紫適中,又有少少 metallic, 條腰不要過 thin, 大腿不要過粗 :o
希望笨大生生性性,會用漸變色,隻色藍紫適中,又有少少 metallic, 條腰不要過 thin, 大腿不要過 ...
fktuen 發表於 13-2-2011 01:55 AM

要跟足設定一定要用果隻專用油,相信Bandai吾會甘有心,
佢做到個身形吾好甘肉酸我已經要感恩了~~:42::55:
出勇者特急都唔錯~
期待著nu gundam:handshake:
要跟足設定一定要用果隻專用油,相信Bandai吾會甘有心,
佢做到個身形吾好甘肉酸我已經要感恩了~~: ...
takeshi 發表於 13-2-2011 01:14 PM

響鬼件衫要 FIGMA 出...
因為差唔多無盔甲係全皮衫...
玩具 發表於 13-2-2011 04:14 PM

以shf 目前的技術要出應該唔係問題, 但修得靚唔靚真係要睇造形師功力
玩具 發表於 13-2-2011 04:14 PM

如果figma出就正了~~但相信有美版響鬼的機會..:die:
全皮衫但都好取決會否用Mazora隻油..如果用加埋figma外形..就真係完美了~~
極魂響鬼隻色大大喜歡嗎?而我幾鍾意響鬼紅