Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

原文章由 Devil_Fudou 於 31-8-2007 02:14 AM 發表

喔!! 原來係舊面^^"""

其實只係Q 版果子個頭改一下個色,  不過已經比原本個頭好好多
拉麵男各種造型

蒙古男 雙打ver (雙打篇)

蒙古男 救世主ver (惡魔超人篇)

美來斗利偉. 拉麵男 (鬥將拉麵男外傳)

元袓拉麵男 (超人奧運會篇)

拉麵男 青龍胴著 (筋肉星皇位爭奪篇)

唔知大家最喜歡邊個造型呢??
我最喜歡蒙古男 救世主ver, 次次出場都好型
筋肉人隊

知性隊

命運王子

[ 本文章最後由 kevin_mask 於 17-9-2007 07:23 PM 編輯 ]
原文章由 kevin_mask 於 1-9-2007 12:43 PM 發表
拉麵男各種造型

蒙古男 雙打ver (雙打篇)

蒙古男 救世主ver (惡魔超人篇 ...

哈哈~你又要再買多個黎改啦~~~:shiny:

so nice :*

拉麵男必殺技

拉麵男 vs bikeman
九龍城落地

拉麵男 vs 菱鏡人

心突錐揉脚

百戰百勝脚

[ 本文章最後由 kevin_mask 於 17-9-2007 07:32 PM 編輯 ]
拉麵男龍鬥衣真係好正. (早排我都平價入到, 不過未開:he:)

嘩! 又加左新圖. 都唔夠大大屋企個<景>正
原文章由 強中美 於 18-9-2007 11:06 AM 發表
拉麵男龍鬥衣真係好正. (早排我都平價入到, 不過未開:he:)

嘩! 又加左新圖. 都唔夠大大屋企個<景>正

我都見過一條魚多d勁抵, 果時心思思想買隻返黎改, 不過自問冇咩時間同唔想0徙錢, 冇買刑
嘩!大大係邊度搵到咁多的筋肉人玩具?我想搵德國選手個二代目
原文章由 kevin_mask 於 18/7/2007 20:03 發表

我都好樂意答有關筋肉人既問題, 歡迎發問

筋肉人dvd除左日版就冇出過其他版

羅實對象人果場真係好正, 又係最感動

個神秘人叫武士人, 正體即係海神男http://www.youtube.com/watch?v=S8_GrCQ6VPo ...

講起配角比主角受歡迎都唔出奇的,論帥勁,筋肉人站唔上邊:cool:以男人不壞,女人不愛角度就更加比唔上鐵面羅賓!兩三年前二世動畫漫畫出街時一班腐女都係情迷羅賓一二代同希特拉一二代:DD
原文章由 icyhugs 於 21-9-2007 07:44 AM 發表
嘩!大大係邊度搵到咁多的筋肉人玩具?我想搵德國選手個二代目

有d旺角買, 有d日本買, 有d上網bid, 你係指二世個傑特? 香港好難搵lu
原文章由 kinniku 於 11-9-2007 11:29 PM 發表

哈哈~你又要再買多個黎改啦~~~:shiny:

請教下呢幅戴新護肩, 出自邊度???
我淨係睇過雙打賽被打飛蒙古面具個parts, 之後唔係冇再用呢個面具咩???
另外睇番樓上kevin大 隻浪漫蒙古男, 好瘦wor, 戴左面具唔係立即大隻左咩???? :he:

等緊microman隻蒙古男......快d出拉......... 重有筋肉師徒 VS 4次元殺法 準備開場~~~~:*:angry:

[ 本文章最後由 強中美 於 21-9-2007 07:31 PM 編輯 ]
原文章由 強中美 於 21-9-2007 07:23 PM 發表

請教下呢幅戴新護肩, 出自邊度???
我淨係睇過雙打賽被打飛蒙古面具個parts, 之後唔係冇再用呢個面具咩???

超新鮮上週II世連載故事:shiny:
原文章由 強中美 於 21-9-2007 07:26 PM 發表
另外睇番樓上kevin大 隻浪漫蒙古男, 好瘦wor, 戴左面具唔係立即大隻左咩???? :he:

等緊microman隻蒙古男......快d出拉......... 重有筋肉師徒 VS 4次元殺法 準備開場~~~~:*:angry:

http://www.takarahobby. ...

呢個係瘦版蒙古男:unhappy:

你張clender  好正邊度搵, microman 應該下星期出啦