Toysdaily 玩具日報

[其他] 80後的我, 無興趣, 無性趣, 無情趣, 怎麼辦?

樓主嘅然生無可戀....不如去天國住吓啦....將您副'架生'捐出去造福後人啦.....由頭到腳咁多嘢可以捐....相信令好多人重生.....比個d有興趣, 有性趣, 有情趣嘅人繼續生下去啦 ......
出家x2
男人你試過未!?
樓主嘅然生無可戀....不如去天國住吓啦....將您副'架生'捐出去造福後人啦.....由頭到腳咁多&#2 ...
cartoon 發表於 22-11-2010 22:14

:help: 卡叔~~long time no see
出家吧 ........... 但佛寺係唔準睇 av的 , 請留意:51:
出家吧 ........... 但佛寺係唔準睇 av的 , 請留意
happytogether99 發表於 23-11-2010 01:14 PM

但我見到荃灣好幾間佛寺和尚出入坐benz,戴金勞(過去警方亦試過在和尚私人電腦搜出不雅色情相片)...証明av還是有可能的..:o
出家吧 ........... 但佛寺係唔準睇 av的 , 請留意
happytogether99 發表於 23-11-2010 01:14 PM

乜現今還有真和尚嗎?:o
不是只有有董事會的公司和員工嗎?:blame:
回復 21# hehemimi

這証明那些不是和尚 only ,haha
回復 22# bbdaishogun

實有 "潛心修佛既和尚" , 不過 , 見到與否就睇你好唔好彩................
回復  bbdaishogun

實有 "潛心修佛既和尚" , 不過 , 見到與否就睇你好唔好彩................
happytogether99 發表於 25-11-2010 09:08 AM

其實好多年前大嶼山咩寺...
係有請和尚...
同你簽3年約,3年內一定要係寺到住...
人工方便好似有成萬野...
試下去行刺『惡魔誠』,包你人生充滿意義不特止,你仲會成為民族英雄

試下去行刺『惡魔誠』,包你人生充滿意義不特止,你仲會成為民族英雄
zzMANzz 發表於 25-11-2010 03:28 PM

行動前請先確認閣下既力牆是否已全開並能抵消_氏力場方可出發....!!
一係去出家..一係去睇心理醫生:he:
無性趣?? 可能只是你沒有見到好東西。
睇到今天蘋果標題,好感慨 - "癌伴苦讀三年圓夢 城大女生臨終前畢業",樓主應該同o個個女仔差唔多年紀,如果可以張你認為無聊既生命同時間分俾個女仔就好 ...