Toysdaily 玩具日報

[其他] 蘇絲黃的世界.香港.1960

精華…小弟加入TD咁耐從未被版主加過…TD網錢一毫子都冇…

精呢樣野都係版主之間你加我我 ...
太陽之牙 發表於 4-11-2010 01:07

...曲高和寡。  難道你還未習慣嗎~?
以現今尺度黎講, 女主角要減肥了~~但有D 肉先正嘛~~>.<

不過當年的維港, 真係似港口, 宜家只係一條河...=.=
以現今尺度黎講, 女主角要減肥了~~但有D 肉先正嘛~~>.<

不過當年的維港, 真係似港口, 宜家只係一條河... ...
K-toy 發表於 4-11-2010 03:28 PM

以我o既尺度o黎講,o岩o岩好~~~~:D

又,男主角呢張相,激似湯漢斯。

記得當年讀社會學果陣... 阿「何良」好似話過&#21874;鬼佬&#22175;香港就係睇喱&#21874;又中又西&#22021;&#22050;... 家陣特府乜Q都拆晒... 就算所謂保留呀... 都無晒果種風味啦... 高樓大廈... 佢&#21707;國家大把啦...
小櫻 發表於 3-11-2010 01:31 AM

好難想像咁有歷史同藝術價值的建築物可以拆得落手…

如果換作今時今日,暴動都似!只怪當年的港人民智未開…

呢座又係唔知拆黎做乜?點睇都有特色同美觀過文化中心…
回復 49# 太陽之牙

我張你呢張相俾我 D 朋友睇,話呢度係香港,個個都哇一聲。
呢座又係唔知拆黎做乜?點睇都有特色同美觀過文化中心…
太陽之牙 發表於 4-11-2010 04:06 PM

靚過「王十字車站」!!
呢幾幢野, 堅靚~~
咩黎!??我只知尖咀火車站~~
回復 45# ajc188

宜家D 女明星, 瘦到飢民咁....親眼見過ROSEMARY, 林莉...手腳好似一掂即斷~~火柴人咁
呢幾幢野, 堅靚~~
咩黎!??我只知尖咀火車站~~
K-toy 發表於 4-11-2010 04:23 PM

中環郵政總局

死於1976年
究竟應該慶幸…生遲十幾年…睇唔到呢d靚建築被拆(唔使勞氣)…
還是應該哀悼無左呢d靚建築呢?

香港以前既發展真係無咩規劃…但現在有所謂規劃處…還是環境及發展局?
咪一狗樣攪到周圍屏風樓,一樣亂咁黎…
佢地究竟為香港環境出過咩力呢?
好難想像咁有歷史同藝術價值的建築物可以拆得落手…

如果換作今時今日,暴動都似!只怪當年的港 ...
太陽之牙 發表於 4-11-2010 03:59 PM

呢張圖既…係咪變左「西港城」?
中環郵政總局

死於1976年
太陽之牙 發表於 5-11-2010 12:33 AM
:time::time:
:help:I am 2 small , can meet it !!
very good , I think is England !! :help:
Y kill them !!??