Toysdaily 玩具日報

巴士要 H, 倫敦也要 H (多圖注意)

(麻帆良市時報記者 / 桜高軽音部記者平沢 唯報導)
大家千祈唔好一見到標題有 "H", 就一定係講色色野喔,
今日o既主角正係全身紅色但係又非常環保o既 E400H,
隸屬 London General o既車隊成員, H 係 Hybrid o既意思,
表示佢係一架混能巴士, 有效減低廢氣排放之餘, 亦同時有助減低燃料消耗,
比普通純用柴油引擎o既雙層巴士更環保,
車身上o既綠色樹葉環保色彩, 亦突顯出佢係倫敦環保巴士o既獨特性,
今日, 隨住呢部 E400H o既到臨, 亦係麻帆良市增添環保新成員!
我地就一齊o黎睇下呢架倫敦 E400H o既風采啦~!

玆證明全球限量 888 架

正式落地!

同 E400H Demo 車合照

送多張

由於發生 8.23 o既不愉快事件, 本人今次決定唔玩小劇場,
並借此機會祝願事件中 8 名死難者安息,
同時希望菲律賓當局唔好再隱瞞事件真相,
令事件真相早日水落石出, 還死傷者一個公道!

Thanks for reading
影得好靚 ~~~ 十卜十卜
大大迷到外國巴士都有研究, 好強 !!
大大迷到外國巴士都有研究, 好強 !!
龍珠迷 發表於 31-8-2010 22:31

英國車o既話可能會知多D...
支持:)